Xenia's day

Kesäisiä meikkiuutuuksia

Teksti: Xenia

P6070050P6070057P6070064

Kuten jo tuossa top 10 meikkituotepostauksessa mainitsinkin, muutama Lumenen tuote on noussut vakiotuotteen asemaan meikkipussissani. Lumenen ja mun linjat heleyttävien tuotteiden suhteen osuu just eikä melkein yks yhteen, joten voitte arvata että olin aika innoissani kun huomasin että parista suosikistani oli tullut uusia sävyjä ja sen lisänä sain vielä blogin kautta kokeiluun muutaman muunkin uutuuden.

Lumenen Invisible illumination beauty serum on ollut siinä universal sävyssä suosikkini, mutta nyt tuotteeseen on tullut kaksi uutta sävyä; Universal light ja universal dark. Viimoinen on juuri passeli mun kesäiholle ja muuten sitä voikin sekoitella tuon universal sävyn kanssa, joka on jo aiemmin tuttu tapaus.

Lisäksi uusi sävy on tuotu Invisible Illumination sarjan instant illuminizer tuotteeseen, jonka Rosy Dawn on ollut suuressa käytössä pitkään. Tämä Midnight sun -sävy on täydellistäkin täydellisempi. Sellainen oikea kesäihon suosikki, jota olenkin nyt käyttänyt todella ahkeraan.

Lumene nordic chic sarjan sunkissed bronzer on puolestaan täydellinen kauniin hehkun tuova aurinkopuuteri. Sävy on juuri passeli ja sitä voi kerrostaa kivasti niin että lopputulos on todella luonnollinen ja kauniin hehkuva.

Lumenen nordic nude glow enhancer on puolestaan kuin nuo jo mainitut valopisarat puikon muodossa. Lisäilen tätä nenään ja poskipäille jos haluan vielä extraa noiden valopisaroiden lisäksi. Talvisin ja keväisin käytän paljon Mac:in mineralize skinfinish-hohdetta, mutta etenkin kesämeikissä on joskus kiva minimoida kaiken puuterisen tuotteen käyttö lähinnä aurinkopuuteriin.

Näistä saakin tehtyä todella kauniin ja luonnollisen meikkipohjan. Alle vain seerumia, silmien alle klassista valokynää, poskipäille ja nenänpieleen valotippoja ja auringon hehkua puolestaan aurinkopuuterilla. Kesäisin iho ei kaipaa mitään paksumpaa ja mikä parasta, lopputulos on just niin heleä kun voi toivoa! 🙂 Iso peukku näille uutuuksille ja uusille sävyille, olen ihastunut!

Lue myös

X