Xenia's day

Kesäloma buukattu / Brač – Kroatia

Teksti: Xenia

brackuvat Pinterest Boardistani Brac, Croatia

Ulos katsoessa ei tänään ihan hirveästi hymyilyttänyt, vaan piti etsiä niitä positiivisia asioita ihan muualta kuin säästä. Mieltä lämmitti tänään muun muassa se, että pieni, jälleen kerran flunssainen poikamme ei ole enää kuumeessa, sekä se, että on lämmin ja ennen kaikkea kuiva koti, josta käsin voi tehdä töitä.

Näiden muiden arkisempien ilonaiheiden lisäksi mieltä lämmittää myös ajatus tulevasta kesälomastamme. Emme ole vielä ehtineet edes kevään matkallemme, mutta buukkasimme jo tulevan kesän matkan. Kerroinkin jo aikaisemmin kuinka meidän tie vie Enkkuihin pariksi viikoksi ja tämä siitäkin syystä, että meidän oli tarkoitus lähteä miehen perheen kanssa jonnekin viikoksi viettämään anoppini merkkipäivää ja nauttimaan tietenkin hyvästä seurasta ja auringosta.

Ensin meillä oli ajatuksena Sardinia, mutta emme löytäneet mitään mieluisaa villaa meidän kriteereillä. Halusimme olla kävelyetäisyydellä kylästä/pienestä kaupungista, villassa pitää olla oma uima-allas ja kauniit maisemat. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta emme halunneet tinkiä noista, sillä lasten kanssa matkustaessa kaksi ensimmäistä kriteeriä ovat tärkeät ja kolmas puolestaan meille vanhemmille. Loman tarkoitus kun on nollata ja rauhoittaa ja aika monen kohdalla se kaunis maisema on avaintekijä siinä!

Noh, Sardinia pyyhittiin pois mielestä ja siirryttiin Kreikan kautta Kroatiaan. Mä ehdotin lopulta Hvaria kun ollaan siellä käyty ja se oli aivan mieletön paikka, mutta sit muutaman mutkan kautta päädyttiin Braciin, joka on Hvaria lapsiystävällisempi, mutta aivan yhtä kaunis paikka. Löydettiin aivan upea villa noin 7 km:n päässä Supetarista, pienestä kauniista kaupungista, joka täyttää meidän kaikki kriteerit. Can’t wait!

Löydettiin vielä super halvat lennot 100€ per henki, joten kesäloman lentoihin ei mene juuri mitään! Mut tuntevat muuten tietää, että mä olen tässä lomagooglailussa ihan ykkönen, vitsailinkin kaiken buukkaamisen jälkeen, että voisin perustaa, en hääsunnittelupalvelua, vaan lomasuunnittelupalvelun. 😀

Jos olette käyneet Bračin saarella, kertokaahan mitä kaikkea siellä voi tehdä. Yhtenä päivänä ajateltiin ottaa lautta Hvarin saarelle ja kierrellä siellä, mutta muuten on suunnitelmat vielä ihan auki! 🙂

Ah, kyllä nyt kaipaa aurinkoa. Siitä on jo niin pitkä aika kun on tuntenut sen ihanan auringon lämmön ihollaan! <3

 

X