Ei ala ihan vielä, mutta hei…mulla on sellainen.. Eli tuosta hetkestä..

Neljä viikkoa eteenpäin minä aion rentoutua oikein kunnolla ja ottaa niin iisisti ettei mitään rajaa. Mut löytää (jos sää suosii) kävelemästä meren rannalta, ottamasta aurinkoa, syömästä jätskiä, kalastamasta J:n kanssa (kyllä, me ravustettiin ja kalastettiin viime vuonna viikon loman ajan), lukemasta jotain muita kun oikiksen kirjoja, nauttimasta ystävien kanssa kesän lämpimistä illoista, grillaamasta ja vain yleisesti rentoutumasta! En jaksa odottaa!! 😀 Käväisin tosiaan duunissa juurikin noiden lomajuttujen merkeissä ja tältä näytin..

Oli pakko pestä pyykkiä niin päivän asu sai vaihtua. 🙂 Eli nyt edelleen farkut ja kengät Hennes ja yläosan molemmat jutut Zarasta! Bongasin duunista tällaisen juoman, mitä meille on tullut vissiin kokeiluun..

Joku siinä ohimennen sanoi, että nää on jotain terveysjuttuja. Tietääkö joku teistä mitä vaikutuksia näillä on?! Ainakin maku oli hyvä, eli vielä parempi jos niistä olisi vielä jotain hyötyä elimistölle.. 🙂 Onko teillä muuten kesälomaa ja jos on niin milloin? Lomaileeko kukaan mun kanssa samaa aikaa?

X