Xenia's day

Kesämekossa

Teksti: Xenia

Mihin ihmeeseen tämä vuosi on mennyt? Tänään ja huomenna on nimittäin viimeiset päivät sisustussuunnittelijan opintoja ja sen jälkeen tämä puoli on ohi. Projekteja mulla on nyt jo muutamia, mikä on tietenkin hauskaa, sillä tekemällähän se tieto pysyy mielessä ja tietenkin oppii koko ajan lisää.

Täällä onkin sellainen tilanne, että töitä olisi vähän liiaksikin ja on joutunut hieman himmailemaan sen suhteen ja antamaan itselleen köyttä. Olen aina ollut sellainen ihminen, että keskeneräiset asiat häiritsevät mua valtavasti ja en pidä siitä jos mun to do lista ei lyhene koskaan. Itseasiasassa puhuttiin tästä sen verran, että kaikkein ideaaleinta olisi jos jokaikinen päivä olisi sopivan kiireinen, muttei liian täynnä kaikkea. Ne ääripäät kun tuppaa ainakin mua vähän lamaannuttamaan.

P5280360 2

Tämä taitaa olla yrittäjänä lähes mahdotonta ja kieltämättä tähän pieneen kiireeseenkin on jo tottunut. Ja parempihan se näin päin on. Positiivinen ongelma itseasiassa.

Myönnän muuten, että päädyin tuossa taas googlailemaan kaikkia aurinkolomia, sillä meidän kahden viikon lomasta on vasta yksi viikko täytetty. Ja siis ei siinä muuten mitään, mutta ei se kotona oleilu ole mitään lomaa. Täytyy nyt vähän miettiä. Kaipa sitä voisi harkita äkkilähtöäkin jos säät eivät täällä meitä helli. Tai jos lähtisi vasta loppukesästä tai alkusyksystä kun pahimmat lomaruuhkat ovat ohi. Varmaan näkyisi hinnoissakin ihan positiivisesti.

P5280501 2

Hinnoista puheen ollen. Täällä on pohdittu myös uutta autoa ja tarkemmin sanottuna sitä, mikä se nyt voisi olla. On käyty läpi tuhat ja yksi kriteeriä ja aika pitkälti meidän autovalinta muuttuu joka päivä. Viimeisimpänä olen ihaillut Land Rover Discovery Sport -autoa, joka on niin upea. No, saapi nähdä, mutta jotain päätöksiä tässä pitäisi tehdä aika pian.

P5280375 2

Noin muuten arki menee hullua vauhtia eteenpäin. Päivät ovat niin täynnä, mutta haluaisin kuitenkin ajatella minun olevan omiani juuri tällaisissa tilanteissa. Olen mielestäni aika hyvä organisoimaan ja mulla pysyy mielestäni aika moni lanka käsissä samaan aikaan jos tarve sitä vaatii (Tätä jos kysyy joltain muulta, niin vastaus voisi olla eri:D). Pahin stressikin pysyy poissa kun käy urheilemassa päivän päätteeksi. Itseasiassa mä olen niin hurahtanut lenkkeilyyn, että en malttaisi pitää välipäiviä ollenkaan, vaan kävisin vetämässä sykkeet kattoon vaikka joka ilta. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin ei mikään vedä vertoja urheilun jälkeiselle endorfiinibuustille.

P5280490 2

mekko: Bershka (tämä)

nahkatakki: Zara

kengät: H&M

laukku: Chanel

aurinkolasit: Ray Ban

Itseasiassa mun pitikin kirjoitella elämäntavoista ja tarkemmin sanottuna omaksumastani ”tasapainoisesta” arjesta. Mikään ei ole kiellettyä, vaan kaikkea kohtuudella. Loppupeleissä ei täällä muuta haeta kuin sitä, että on hyvä olla omissa nahoissaan.

Terveydestä puheen ollen. Mulla on ihan kohta verikoe, jossa tsekataan rauta-arvojen kehitykset. Arvatkaa vaan mikä fiilis mulla on kun ei saa syödä aamupalaa sitä ennen ja joudun ajelemaan Helsinkiin asti kurnivalla vatsalla. Pakko ottaa jotain evästä mukaan kun ei tuo verenotto muutenkaan ole mitään kivaa puuhaa. Miten selvisinkin aina raskauksiin asti ilman yhden yhtä verikoetta ja nyt mua piikitellään tuon tuosta. Wish me luck!

Nyt jatkan aamutoimia, ettei tule kiire, mutta ihanaa alkavaa keskiviikkoa teille kaikille! 🙂

X