Xenia's day

Kesän meikkipläjäys

Teksti: Anna.fi

Teinpäs teille nyt oikein kattavan meikkipostauksen! 🙂 Pohdiskelin pitkään mun meikkilaatikon äärellä ja päädyin nyt esittelemään ne tuotteet, jotka tulee olemaan mulla aivan koko ajan  kesällä käytössä. Osa Lumenen tuotteista saatu Lumenelta kokeiluun ja osa on vanhoja.. 🙂

Ensimmäisenä lomapäivän meikki..

Sekoitan sävyttävää päivävoidetta LdB ja tuota Lumenen vanhaa sun radiancea numero 2. Sitten vähän kiiltoa pois guerlainin irtopuuterilla ja sen jälkeen vain Lumenen aurinkopuuteria (sävy 3 intiaanikesä) ja rimmelin poskipunaa sävy 16..Jos ei ole sun radiancea ja haluaa tuota kakkossävyä niin sekoittakaa näitä kahta keskenään..

Ja tämä meikki näyttäisikin sitten tältä…

Kylläpäs mun silmät on väsyneet, mutta asia välittyy kyllä..Sitten jos on iltamenoja tai muuten vain haluan vähän ”peittävämpää” meikkipohjaa niin muuten sama kuin tuossa yllä, mutta LdB:N sävyttävä päivävoide vaihtuu tähän tuotteeseen..

Iltajuhlissa esimerkiksi laittaisin pohjan meikkivoidetta käyttäen (siis sekoittamalla heleyttäviin) ja siihen sitten vielä näitä pronssisen sävyisiä luomivärejä, jotka näyttävät päivettyneellä iholla kauniilta..


Vasemmalta alkaen Lumene mineral eyeshadow sävy 28, keskellä nestemäinen luomiväri (joka pysyy sairaan hyvin, olen käyttänyt noita myös pohjustuksena) sävy 1 nougat glow ja oikealla sävy 2 nude glow. 🙂 Laitoin näitä omaan käteeni, tosin vahingossa nuo kaksi oikeammanpuoleista on väärin päin, mutta näkee vähän, että miltä näyttävät iholla..

Ja kesän kynsilakkasävyt joista mulla on tuossa kuvassa tuota oikeanpuolimmaista..

Vasemmalta Rimmelin 053 apricot punch, Lumenen gloss & care sävyt 26 ja 27 (näistä tykkään paljon)..

Ja kesällä huulillani nähdään joko näitä kauniita persikkaisempia nuden sävyjä..

Vasemmalta Lumenen wild rose huulipuna sävyä 9 apricot nude, Eva Gardenin huulipuna sävyä 337 ja lempparein tuote tällä eli Lumenen huulilakka sävyä 10. Ja koska ruskettuneella iholla myös kirkkaat värit ovat kauniita, eksyy kesällä myös seuraavanlaisia tuotteita huulille. 🙂

Huulipuna saatu kokeiluun Avonilta.

Eli Avonin karkilta tuksuva huulipuna sävyä cant resist coral ja Lorealin glam shine huulikiilto sävyä 173. Kesällä päivetyksen ollessa parhaimmillaan saa sääretkin oman meikkituotteensa, nimittäin suosikkini jo monen vuoden takaa..

Tämä tekee kropalle saman mitä nuo heleyttävät sun radiancet tekee kasvoille. I love it! Tämä ollut käytössä jo useamman vuoden ja toivotaan, että tämän valmistusta ei lopeteta koskaan.. 🙂

Mitkä on teidän kesän lempparituotteet? Löytyykö samoja kuin mitä mun kaappiini on eksynyt?

Loppuun vielä muistutuksena, että alekoodi PyTT69uR Nellylle, jolla siis vähintään 40 €:n ostoksista 20 € alennusta toimii vielä tänään ja huomenna ja siellä on tämä kamppanja vielä tuon lisäksi meneillään..

Lue myös

X