Xenia's day

Kesän pukeutuminen

Teksti: Anna.fi

Koska ensi viikolle on luvattu jo melkein helteitä ajattelin, että kesän pukeutumispostaus voisi olla paikallaan. Omia vaatteita voisin kuvailla myös, mutta ajattelin, että konkreettiset vinkit vaatteista, joita on tällä hetkellä tarjolla olisivat hyviä, niin kaikki voivat sitten sellaisia hankkiakin itselleen. Tietenkään ei taas omalta tilaamiselta vältytty, yllättävää sinänsä.. 😀 Tämän seuraavan kuva shortsit on aivan mahtavat..

Noi shortsit yhdistäisin johonkin värikkääseen löysempään toppiin, kuten..

tai tällaiseen valkoiseen perustoppiin..

Ja muita samaa kastia olevia shortseja, joita ainakaan aurinkoisina kesinä ei voi olla liikaa.. 😀

En kyllä innostu tuosta asukokonaisuudesta yhtään ja varsinkin nuo kengät on aika karmeat minun mielestäni.. 😀 Mitäs mieltä te olette?

Ja sitten aivan ihana hame johon erityisesti ihastuin..

Tämän hameen yhdistäisin esimerkiksi seuraavanlaisiin yläosiin..

Ja pari muuta hametta jotka veivät sydämeni..

Huomaa muuten tuosta kuvasta kuinka nudekorkkarit luo illuusion pidemmistä sääristä. Aika ykkösjuttu jokaisen kenkäkaappiin.. 😉 Kesällä on tietenkin hyvä olla myös vilpoisia kesämekkoja eli esimerkiksi seuraavanlaisia..

Ja loppuun vielä täydellinen asu johon yhdistäisin vielä kultakorut niin voila!

Ihana neule ja mahtavat shortsit. Tämän kuvan kaikki jutut on just täydellisiä.. Kesä tule jo!! 😀 Nämä kaikki jutut siis Nelly.fi verkkokaupasta, jossa on siis seuraavanlainen kamppanja meneillään..

Arvaako kukaan teistä mitä mulle lähti paketissa kotia kohti? 😉 Siellä on muuten myös edelleen se mahis, että voi maksaa vasta juhannuksen jälkeen jos haluaa.. 😉 Mä käytin sen tämän tilauksen yhteydessä hyväksi, koska sitten kesäkuussa tuleekin lomarahat.. 😉 Mitäs tykkäsitte? Mitkä oli teidän lempparit ja mikä ylipäänsä on teidän kesän ykkösjuttu? Kesän hankinnoiksi itselleni tärkeimpiä ovat kivat shortsit, myös farkkushortsit ja sit nätti hame, Jotain kevyitä mekkoja ja sit sitä seilorihenkeä, mitä tuossa vikassa kuvassa onkin.. 🙂

Lue myös

X