Baby Bear Shops

Kesävaatteita

6.6.2016 Teksti:

Lastenvaatteet ovat niin paljon kivempia kuin aikuisten vaatteet. Ne näyttävät aina hyvältä päällä ja mikä parasta, niissä on enemmän väriä kuin aikuisten malleissa. Oma suosikkini lastenvaatekaupoista on ehdottomasti Next, johonka otetaan aina shoppailureissu kun ollaan Englannissa. Onneksi he myös toimittavat myös Suomeen joten tarvittaessa voi tilailla suoraan kotiovelle ilman sitä liikkeeseen menoa.
Jälleen kerran ihastuin valtavasti heidän kesäkokoelmaansa. Sukulaiset tulevat kylään tosin vasta meidän häiden alla joten pitääkin miettiä jos tekisin pienen tilauksen. Etenkin ylärivin mekot sekä nuo uikkarit (tuo ice lolly!!!) olisivat juuri passeleita tulevaan kesään. Luotan nimittäin siihen että heinä- ja elokuu ovat tooooodella kuumia ja että pääsemme uimaan ja nauttimaan kauniista keleistä ihan ulkosalla! 🙂

Desktop38
ylärivi vasemmalta: täällä / täällä / täällä / täällä
alarivi vasemmalta. täällä / täällä / täällä / täällä

Olen muutaman kerran heiltä tilannut ja toimitus on ollut todella nopea ja muistaakseni myös aika edullinen. Toinen suosikkini on John Lewis, jolta ostin paljon vaatteita ennen tytön syntymää. Oivoi ne tiny baby kokoiset potkupuvut ja ihanat velourasut joita tyttö käytti ensimmäisinä viikkoinaan. Siitäkin on jo niin kauan aikaa!

Lue myös

Suosittelemme