IMG_0818

Meillä on ollut aivan ihana juhannus, vaikka pieni vatsapöpö pääsikin iskemään tyttöön jo tuolloin perjantain ja lauantain välisenä yönä. Nyt menee kuitenkin jo ruokaakin alas, joten aika pienellä selvittiin ja ollaan tyytyväisiä kun ei näemmä iskenyt meihin vanhempiin. Sanoin kyllä siinä yöllä lakanoita vaihtaessa ja tyttöä vatsakramppien aikana paijatessa, että olisi niin tyypillistä, että vauva päättäisi että juuri se yö olisi oikea aika tulla maailmaan. Näin ei kuitenkaan onneksi käynyt, täällä ollaan nimittäin visusti yhtenä kappaleena, vaikka eilen iskikin pahemman luokan nesting kun hinkkasin kylppärien ja kodinhoitohuoneiden lattiat polvilteni harjan avulla puhtaaksi. Mietin tässä just, että mikäköhän proggis tälle päivälle pitäisi ottaa. Ehkä keittiö ja vessa? Noh, nyt joka tapauksessa viikolla 40, katsotaan mennäänkö viikolla 41 ja 42.

Tyttö ja mies katsovat tuossa just Madagascar 3:sta ja mä lähden kohta viemään Maxia lenkille. Oltiin jo menossa koko porukka, mutta tyttö vaikuttaa vähän voimattomalta vielä, joten taidan ottaa musiikit korville ja nauttia koiran kanssa kaksin kauniista maisemista. Mä niin rakastan kävelyä ja muutamat paikat Porvoossa on todentotta mun happy place:ja, jossa sielu lepää. Itseasiassa tästä puhuimme eilen kävelyllä että niitä oman lapsuudenkodin ympärillä olevia maisemia ei jotenkin osannut arvostaa lapsena siinä missä nyt niissä näkee valtavasti kauneutta. Niityt ja kedot, joki ja suisto ovat niin kauniita paikkoja, että siinä kyllä lataa akkuja henkisesti! 🙂 Lenkin jälkeen taidan pistää tytön keinuun ja täytetään yksi peräkärryllinen puutavaraa kaatopaikalle vietäväksi. Kuten huomaatte, energiaa on ihan ok:sti vaikka yöunet on ollut niin ja näin jo pitkään. Keho varmaan valmistautuu siihen että kohta ei unta saa muutenkaan samalla tavalla..

Mitä ihaninta sunnuntaita teille kaikille! Mitenkäs teidän juhannus sujui?

ps. Otin muutamia kuvia tytöstä ja ystävästään kun juoksentelivat uiskentelua ennen nakupelleinä. Eikun siis kukkakranssit päähän ja ottamaan kuvia ja näistä tuli niin ihania! Juhannuslapset!<3

Linkit kaupallisia linkkejä

Lue myös

X