xenia's day

Kevään ihania trendejä

Teksti: Anna.fi

Kaiken tämän syntyvään tyttäreemme liittyvän tuotteiden hankinnan ohella on välillä mitä mahtavinta käydä kurkkimassa jotain muutakin; nimittäin vaatteita, joista voi tällä hetkellä vain haaveilla. Onneksi tällä hetkellä on kuitenkin suurimmin pinnalla ja esillä justiinsa kevään jutut, joten ihan täysin ei tarvitse vain jäädä häntä koipien välissä niitä ihailemaan, vaan kenties pääsen jo jotakin tämän tyyppistä pukemaan itsekin päälleni. Nyt tuntuu siltä, että vatsa kasvaa niin kauheeta vauhtia että huh ja kaikki vaatteet tuntuu joka kerta piukemmilta ja piukemmilta. Jääräpää kun olen niin en kuitenkaan aio mitään raskausajan vaatteita enää ostaa. Niistä kun ei sitten olekaan hyötyä enää lapsosen syntymän jälkeen ennen (toivottavasti) seuraavaa raskautta joka saattaakin ajoittautua täysin toiseen vuodenaikaan. 🙂 Anyway, mulle lähestyvän kevään merkki on ehdottomasti H&M:n kuvasto, joka tuli eilen postissa. Jotenkin tähän kuvastoon liittyy niin paljon hauskoja muistoja ja jostain syystä mulle aina tulee siitä mieleen pastelliset sävyt ja niskalenkkitopit, jotka oli kuumaa kamaa kun olin nuorempi; ja silloin H&M oli muutenkin aivan älyttömän harvinaislaatuinen paikka, sitä kun ei ollut Porvoossa ja aina sinne mentäessä piti olla äiti mukana ostoksilla. Muistan aina kuvaston saatuani kuinka kirjoitin listaa ja menin sit äitiltä kysymään josko voisin saada muutaman jutun sieltä. En koskaan unohda niitä vaaleankeltaisia bikineitä tai sitä hienoa valkobeigeä toppia mikä silloin oli niin in. Syystäkin siis avasin taas tuon kuvaston hymyssä suin ja antauduin varsin lämpimiin ajatuksiin keväästä, kesästä ja kaikesta siitä, mitä se meidän perheessä pitääkään sisällään. Näissä unelmakuvissani minä olen tietenkin taas entisen kokoinen ja päivettynyt ja mulla on jotain pastellista päällä.  Pastellit on nimittäin täällä taas tänä vuonna, sen todistaa jo Nelly ja täytyy sanoa, että mä olen tästä innoissani, jostain syystä kun noita hempeitä värejä aina janoaa talven jäljiltä ja sitten kesän jälkeen on taas kiva keskittyä kaikkeen muuhun. Jos ette siis tykkää hattaraisista värikomboista niin kipin kapin pois blogista, mun oli nimittäin pakko tehdä pientä kollaasia tämän trendin osalta, joka saa mut odottamaan tulevaa kautta entistäkin enemmän (jos se vain on edes mahdollista)

4 7777 1.täältä/2.täältä/3.täältä/4.täältä/5.täältä/6.täältä/7.täältä/8.täältä/9.täältä/10.täältä/11.täältä/12.täältä/13.täältä

Lämpenettekö te tälle makealle trendille vai pitäydyttekö klassisemmissa kevät- ja kesäväreissä?

*Jos nämä herkulliset trendit ei vielä kiinnosta niin muistattehan, että huomiseen asti on 10%:n lisäale koodilla SALE10 kaikista aletuotteista, jotka löytyy täältä.

*Lisäksi Evechicillä tämän päivän ajan vielä -15% ale/lisäale kaikesta koodilla XENIASDAY. Evechicille täältä.

*osa linkeistä mainoslinkkejä.

Lue myös

X