Xenia's day

Kevään ja kesän juhlapukeutuminen

Teksti: Xenia

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Kevät lähestyy jo loppuaan (vaikka äskenhän se vasta alkoi….?) ja sitä myöten juhlakausi lähestyy lähestymistään. On valmistujaisia, häitä, puutarhajuhlia ja rippijuhlia ja varmasti monen monta muutakin syytä kerääntyä läheisten ihmisen kanssa yhteen.

Vaatekauppojen valikoimassa on tällä hetkellä näkyvissä lähestyvä juhlakausi ja halusin nostaa täälläkin esiin tarjontaa juhlapukeutumisen osalta. Aloitetaan morsiusneitojen puvuista, joita on mun mielestä yhtä ihana katsoa..

Morsiuneidot

morsiusneidotvaaleansininen / persikkainen / vaalean liila

Maksimekko ei mun mielestä mene koskaan pieleen ja niiden osalta valikoima onkin nykyisin aivan valtava. Minä ihastuin tuohon vaaleansiniseen kaunottareen, jonka malli on imarteleva, mutta myös mukavan väljä pitkä päivä huomioon ottaen.

Alla on puolestaan mekko, jonka monikäyttöisyys ei voi kuin ihmetyttää. Mekkoa löytyy 7 eri värissä ja sen voi sitoa älyttömän monella eri tavalla. Kuvassa vain muutama tyyli!

multitieMultitie maksimekko 7 eri värissä

Mun mekkoni parhaan ystäväni viimekesäisissä häissä oli nimenomaan samankaltainen, eli sen saattoi sitoa monella eri tavalla. Mun mielestä se on oikeastaan aika kiva tyyli myös siinä tapauksessa, jos hääpari toivoo morsiusneidoille saman tyylistä pukua. Tässä nimittäin voi hyvin valita yhteisen värin ja jokainen voi sit sitoa puvun haluamallaan ja itselleen imartelevalla tavalla.

Mun mielestä puvun pitää olla mukava ja vieroksuisin esimerkiksi todella tiukkaa pukua ohuessa materiaalissa. Häissäkin tulee usein syötyä aika paljon ja sitä haluaa tehdä kaikkea muuta kuin pitää jotain korsettia päällään kuumana kesäpäivänä. Toki meitä on moneen lähtöön, tämä vain minun mielipiteeni!

Häävieras / juhlavieras

juhlamekkoylärivi: vasen / keskimmäinen / oikea

alarivi: vasen / keskimmäinen / oikea

Mulla on ylipäänsä juhlamekkojen osalta joku fiksaatio pitsiin. Se on vaan todella kaunis, herkkä ja ennen kaikkea kesäinen materiaali jo ilmavuutensakin puolesta. Pitsimekkojen lisäksi ihastuin midimittaiseen mekkoon, jonka näkisin ulkoilmahäissä kauniina aurinkoisena kesäpäivänä. Unelmoida saa, eikö?

Little white dress

valkoinenmekko
vasen / keskimmäinen / oikea

Valkoinen mekko henkii kesää ja on sopiva oikeastaan missä tahansa muussa tilanteessa kuin toisen häihin osallistuessa. Minä ihastuin valtavasti tuohon oikeanpuolimmaiseen mekkoon, jonka leikkaus jotenkin on todella kauniisti tasapainossa. Toisaalta tuo vasemmanpuolimmainen on mallinsa puolesta ehkä mukavampi ja keskimmäinen kaikkein ajattomia. Upeita vaihtoehtoja kerta kaikkiaan!

Puutarhajuhlat

kukkaismekot
ylärivi: vasen / keskimmäinen / oikea

alarivi: vasen / keskimmäinen / oikea

Huomaan aina kesän lähestyessä mieltyväni kaikkeen romanttiseen kuten kukkakuvioihin ja röyhelöihin. Itseasiassa tuo ylärivin oikea mekko miellyttää kaikessa hempeydessään silmääni todella paljon, vaikka yleensä makuni onkin aika yksinkertainen! Nämä olisivatkin täydellisiä esimerkiksi puutarhajuhliin tai vaikkapa keskikesän juhlintoihin! Mitäs te pidätte röyhelöistä ja kukkakuvioista?

Onko teillä lähestyvänä kesänä paljon juhlia tiedossa, vai oletteko te kenties menossa naimisiin tai valmistumassa?

Lue myös

X