xenia's day

Kevään juhlapukeutumista

Teksti: Anna.fi

Monella on muutaman viikon päästä valmistujaisia, ylioppilasjuhlia ja koulunpäättäjäisiä ja yhtä monella on vähintään yhdet juhlat joihin on kutsuttu kesän kynnyksellä vieraaksi. Niinpä päätin monen pyynnön jälkeen toteuttaa postausta kevään juhlapukeutumisesta esimerkkien kera, onhan tuota valikoimaa kuitenkin aivan valtavasti. Suurin osa juhlallisuuksista on usein hyvin muodollisiakin tilaisuuksia, eli ihan sitä lyhintä ja kireintä mekkoa en laittaisi niihin päälleni (hah, sellaista en tosin laittaisi päälleni tällä hetkellä muutenkaan, kroppa ei ihan anna myöten:D). Onneksi valikoimaa myös hieman pitempihelmaisten / muuten vain peittävämpien mekkojen osalta on oikein kivasti ja rakensinpa nyt niiden ympärille hieman erilaisia asukokonaisuuksia.

2 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Perinteinen musta-valkoinen toimii aina ja mun mielestäni se näyttää tosi kivalta myös esim ylioppilasjuhlissa ylioppilaslakin kaverina. Itse aikoinaan (hui, siitä on jo 7 vuotta!!) pukeuduin mustaan mekkoon ylioppilaspäivänäni ja näin jälkikäteen se oli kyllä hyvä valinta. Tosin mekko ei itsessään enää ole minun mielestäni kauhean kiva, mutta silloin oli ja sehän riittää. 🙂

31 / 2 / 3 / 4

Mun mielestä maximekkokin toimii kauniisti erilaisissa juhlallisuuksissa myös esim matalien kenkien kanssa. Häihin en luonnollisesti valkoista maximekkoa laittaisi päälleni, mutta valmistujaisiin uskaltaisin sellaiseen pukeutua. Mua viehättää älyttömän paljon tuo valkoisen ja mustan pitsin sekoitus, mielettömän kaunis yhdistelmä ja tällaisella yläosalla ei mitään muuta korua kaulaan tarvitsekaan.

5 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Kaikkia ei tietenkään tuo simppeli musta-valkoisuus miellytä ja varsinkin näin kevään kunniaksi on kiva etsiä itsellensä mekkoa myös hieman värikkäämpänä vaihtoehtona. Tuo pastellinen mintunvihreä mekko on aivan mieletön, kelpaisi mulle!

61 / 2 / 3 / 4

Onnistuin saamaan tässä himon noista kahdesta lyhyemmästä mekosta, jotka on kumpainenkin mun suosimaa mallia, tuollaisessa mekossa kun vyötärö vaan korostuu ja mun osaltani se ”huonoin” piirre peittyy. Sitten taas tuo numero 3 on aivan mieletön jonkun muun päällä, mutta mun päällä se näyttäisi karmealta, jotenkin tuo sopii mun mielestä paremmin jos on keskikokoinen tai siitä pienempi povi. Mieletön väri muuten kumpaisessakin maximekossa, himotushan täällä vain kasvaa kun mitään en varsinaisesti vielä ole vaaterintamalla ostanut kun odottelen sitä, että kroppa löytää oman juttunsa, nyt  se tuntuu vain muuttuvan koko ajan. 🙂

9 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Nude toimii mun mielestä mustan tavoin lähes aina ja parasta siinä on se, että jokainen voi valita itsellensä sopivan nuden sävyn; joko vaaleaanpunaiseen taittavan tai sitten enemmän tuonne persikkaan taittavan sävyn. Hah, tässä tuli mieleen se kuinka käytiin pienempänä ostamassa aina balettitossuja ja varsinkin kovakärkisten kohdalla oli aina hirveä mietintä siitä minkä sävyiset ostaisi! 😀

7 1 / 2 / 3 / 4

Nojoo, näissä esimerkeissä on myös luonnonvalkoista eikä pelkästään nudea ja beigeä, mutta samaan kategoriaan luokittelisin tuonkin luonnonsävyn jokatapauksessa. Kauniin simppeleitä linjoja ja tuo oikeanpuolimmainen olis aivan mieletön esim kesähäihinkin, harmi että hinta on noin suolanen.

Jos mulla olis nyt valmistujaiset tai vastaavat niin en kyllä osaisi päättää, että mitä pukisin päälleni, onneksi en ole siis siinä tilanteessa! 😀 Onko teillä kevään juhlijoilla jo mekot valmiina vai kuulutteko te mattimyöhäisiin? Entäs teillä jotka olette kutsuttuna vieraiksi, menettekö te jollain vanhalla suosikkimekolla vai oletteko löytäneet uutukaisen tämän kevään valikoimasta?

*Tsekatkaa myös Nellyn bilevaatekamppis, jossa valittuja suosikkeja 30%:n alessa täällä.

*Back to basics kamppiksessa puolestaan arkeen sopivia vaatteita 30%:n alessa täällä.

Yhteistyössä Nelly ja Boozt.com

Lue myös

X