xenia's day

Kevään suosikkeja

Teksti: Xenia

zalando
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 /

23 / 24 / 25 / 26 / 27 / 28 / 29 / 30 / 31 / 32 / 33 / 34 / 35 / 36 / 37 / 38 / 39 / 40

Vaikka normaalimallistojen vaatteista vain hyvin pieni osa menisi tällä hetkellä päälle, ei se estä minua ihailemasta tämän kevään muotia. Muistan kolmen vuoden takaa sen kuinka juuri raskauden aikana kaikki sen hetken trendit tuntuivat erityisen ihanilta ja sama juttu nyt. Liekö sit syynä se, että en moneen juttuun voi pukeutua vai se, että tämän kevään värimaailma on erityisen paljon mieleeni.

Nostaisin erityisesti esiin kaikki kauniit off the shoulder -paidat ja cold shoulder -paidat kauniissa sinisen, valkoisen ja punaisen sävyissä. Ne oikein huutavat päästä esimerkiksi vaaleiden rikottujen farkkujen ja vaikkapa tennareiden kavereiksi. Heh, jotain hyvää on tässä kevätmuodissa myös mua ajatellen, tennareita on vaikka missä väreissä ja minäpä iskinkin silmäni noihin Reebokin unelmiin, jotka on parhaat kengät jalassa!

Toinen juttu johon erityisesti kiinnitin huomiota, oli kaikki kauniit uimapuvut, joita yllätys yllätys näyttäisi tänä vuonna olevan erityisen kauniissa malleissa ja väreissä. Kerroinko että päädyin kokeilemaan sellaista tavallisen linjaston uimapukua raskaana ollessani kaksi kokoa isompana kuin normaalisti, mutta kaula-aukko vajosi vatsan takia about napaan ja haaraosa nousi todella ylös. Not good!

Suosittelen kurkkaamaan Zalandon valikoimaa uutuuksien osalta ja tänä viikonloppuna myös aletuotteiden osalta. Mid Season sale kun jatkuu vielä huomiseen. Minä taidan puolestani tyytyä kohtalooni, joka tosin on tuolla aika hyvin järkätty, sillä äitiysvaatevalikoima on todella hyvä. Nostaisin esiin New look Maternityn muun muassa!

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua, me lähdetään hakemaan tytön synttärikakkua!

kaikki linkit kaupallisia linkkejä 

X