Xenia's day

Kevään takki- & kenkäsuosikit

Teksti: Xenia

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Tällä viikolla on ollut aivan mieletön ilma ja on ollut ilo vetää vihdoin ja viimein myös kaikki tennarit jalkaan. Lisäksi olen kaivanut kaikki kevättakit esiin ja käynyt muun muassa pesettämässä kaikki trenssini, joten sanoisinkin, että nyt on vihdoin ja viimein aika pakata kaikki paksut takit ja kengät varastoon kesän ajaksi. En valita!

Keräsin teille omia suosikkejani niin kevättakkien kuin kenkienkin osalta. Omat mieltymykseni ovat hyvin pitkälti ajattomia ja klassisia, sellaisia, joita voi käyttää vuodesta toiseen. Väreistä nostaisin esiin klassisen beigen ja mustan lisäksi tummansinisen, khakinvihreän ja raikkaan vaaleanpunaisen. Näistä kaksi viimeistä toimivat myös keskenään todella hyvin!

Ensimmäisen kollaasin kantava teema on tänä keväänä näkyvä safaritrendi. Mun kaapista löytyy itseasiassa kaikki vastaavat jo, joita olenkin käyttänyt nyt lähiaikoina hyvin ahkeraan. Nämä murretut sävyt taitavatkin olla pinnalla joka ikisenä keväänä, mitä on mun muistiin luottaminen!

pink
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Tuo vasemmanpuolimmainen takki näyttäisi ihanalta oikein sinisten farkkujen ja esimerkiksi kevyen valkoisen neuleen kanssa. Mä luotan aina klassikoihin, jotka säilyttävät aika pitkälti suosionsa vuodesta toiseen. Jos kaipaa klassiseen trenssiin jotain enemmän, on tuo lohenpunainen yksilö todella kiva. Mun mielestä siinä on todella kivana piirteenä myös nuo napit ja tuo pituus. Olen mieltynyt aavistuksen pidempiin takkeihin nyt lähiaikoina ja kaikki puoleen reiteen asti ulottuvat tuntuvat jotenkin jääneen vähemmälle käytölle. Sama takki muuten löytyy myös beigenä ja näkyy tuossa ekassa kollaasissa, se taitaa kyllä olla mun valintani. Kuten sanottu, ei voi mennä beige trenssi koskaan pieleen!

navy

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Kevät tarkoittaa myös farkkutakin metsästystä ja mulla on tänä vuonna sellainen toiveena. Ostin silloin joskus muutama vuosi sit farkkutakin yhden koon liian pienenä ja vaikka se menee, niin istuu mun makuuni liian napakasti. Täytyy siis myydä se pois alta ja hankkia vastaava tilalle. Tuo kollaasin numero 7 miellyttääkin silmääni todella paljon, jotenki tuo vaaleampi farkkukangas on vaan niin freesi! Noin muutenkin kollaasiin kootut siniset sävyt ovat mun mielestä kelpo vaihtoehto mustaa kaihtavalle. Tumma sininen on monen hipiää vasten armollisempi (ainakin meikäläisen), mutta silti yhtä klassinen ja ajaton. Vitsit muuten, että noi numero 5 lenkkarit on makeat ja itseasiassa tuo koko asu tuon vasemmalla olevan mallin päällä. Kelpaisi nuo farkutkin mulle!

Mikäs näistä sävymaailmoista on eniten teitä: maanläheiset, vaaleanpunaiset vai tummansiniset sävymaailmat? Onko teillä kevättakkeja tai kevätkenkiä hakusessa?

Lue myös

X