xenia's day

Kevään väreissä / kevättakit

Teksti:

P4280149
Vielä lauantaina katsoin kauhunsekaisin fiiliksin ulos ikkunasta ja pakkasin jo mielessäni kaikkia keväisiä vaatteita takaisin varastoon. Eilen saimme kuitenkin nauttia jo ihan erilaisesta säästä ja lämpöasteetkin tuntuivat kohoavan jo aika korkealle, ihanaa!
Siinä missä minä pukeudun tänä keväänä niihin takkeihin jotka mahtuu päälle (eli toisin sanoen pidän takkeja auki), tytöllä on mistä valita. Pari näistä on jo viime vuoden puolelta ja mahtuvat vielä hyvin päälle ja pari puolestaan tämän vuoden puolelta. Turkoosin hankin Arabiemiraattien matkaltamme ja Reima puolestaan lähetti meille tämän kevään mallistosta tuon *todella kauniin kevytuntuvatakin, josta saa vieläpä hihat pois, jolloin se käy kätevästi liivinä. Siitä onkin tullut tytön lemppari ja ihmekös tuo, untuva kun lämmittää, muttei hiosta.
Turkoosi takki on puolestaan sellaiselta merkiltä kuin Okaidi, keltainen Marks & Spenceriltä ja persikan sävyinen on Mini Rodinin käsialaa. Kuten huomaatte, tykkään lastenvaatteissa väreistä, etenkin siinä vaiheessa kun lapset juoksentelee ympäriinsä. Ihan vauvalle jotenkin tulee hankittua enemmän kaikkea harmonista varmaan jo siitäkin syystä, että esimerkiksi valkoinen on ihan vihoviimeinen väri siinä vaiheessa kun vauva alkaa konttaamaan/syömään kiinteitä. Meillä kun on musta koira, josta irtoaa karvaa pienen koiran verran joka päivä ja muistaakseni tytön kaikki valkoiset yläosat oli lisäksi ihan porkkana- yms tahroissa..
Täällä käytiin aamusta neuvolassa, jossa kaikki hyvin. Palailen vielä neuvolakuulumisineni ja rv32 kuulumisineni pian! 🙂 Mukavaa tiistain jatkoa kaikille!

*kaupallinen linkki / tuote saatu blogin kautta

X