xenia's day

Keväinen asu

Teksti: Xenia

P3200005P3200004P3200016P3200011P3200015P3200026

farkut: Junkyard (*nämä)

t-paita: Bubbleroom (*tämä)

takki: Bubbleroom (*tämä)

kengät: Converse (*nämä, 25%:n alessa)

laukku: Mulberry (*vastaava)

kello: Paul Hewitt (tämä/saatu blogin kautta)

rannekoru: Hermes

Ah, keväinen asu keväisenä päivänä. Tänään kun katsoo ulos niin ei ihan tällaista inspiroi pukea päälle, mutta kyllä se kevät sieltä vielä kunnolla tulee, mä uskon siihen! Tämä päälläni näkyvä, liukasta materiaalia oleva päällysvaate kävisi lämpimillä keleillä myös takista, mutta näin kevättä hakiessa se toimittaa vielä kivasti neuleen virkaa. Pakko sanoa tähän väliin, että ainakin omalla kohdalla tällaiset rennon malliset neuletakit ovat olleet ehdottomasti käytetyin raskausajan vaate mekkojen ja leggingsien lisäksi.  Olen aina pitänyt siitä, että asussa on kerroksia ja tällaisen kanssa ei haittaa vaikka maha kasvaisi kovaakin vauhtia. Takkiin yhdistin rennon t-paidan ja rikotut farkut, jotka toimivat Baby Beltin avulla. Siihen päälle puhtaat valkoiset tennarit ja nudepinkki laukku ja kokonaisuus onkin valmis.

Tuli muuten noista valkoisista tennareista mieleeni ne Reebokin klassikot (*nämä, 25%:n alessa myös), jotka mun makuuni ovat yhdet mukavimmista lenkkareista koskaan! Tänä keväänä aion päivittää noi omani uusiin ja laittaa vanhat Maxin lenkkeilytyskengiksi. Olin tuossa jonkun aikaa sit lähdössä ystäväni kanssa lenkille ja vedin jalkaani ensin sellaiset aika leveälahkeiset, mustat ulkoiluhousut ja ajattelin että pistän ne valkoiset lenkkarit siihen yhteyteen. Lopulta mun oli naurultani pakko vaihtaa ne pois, koska jostain syystä mulle tuli tästä ihan mielleyhtymä Pablo Escobariin Narcos -sarjassa, siinä kun näyttelijällä oli lähes aina valkoiset tennarit leveiden lahkeiden kanssa. Niinpä Reebokit on nyt meidän perheessa Pablot ja mä odotan että en tarvitse enää ulkoiluhousuja jotka muuten alkaa olemaan niin ääritilassa ettei paljon naurata. Mä leikkasin niihin kätevästi sellaiset halkiot tuonne sivuille, mutta kun vatsa alkaa niin alhaalta ettei siitä oikein enää ole mitään hyötyä. Tässäkin mielessä odotan kevättä!

Täällä voidaan muuten hyvin ja flunssasta jäljellä enää kuiva yskä ja vähän nuhaa. Pakko myöntää, että olin jo eilen ihan fiilareissa haravoimassa pihaa kun tuntui siltä, että energiaa oli edellisiin päiviin verrattuna vaikka muille jakaa. Mies tuli jo toppuuttelemaan että ota nyt rauhallisesti, mutta kyllä sitä kummasti vain kaipaakin taas tekemään näitä tavallisia kotihommia kun on käytännössä katsoen maannut sängyssä useamman päivän ajan.

Tämä viikko ei muistaakseni sisällä mitään sen kummempaa paitsi tietysti tyttäremme synttärijuhlat viikonloppuna. Meidän pikkuinen täyttää nimittäin ensi maanantaina jo 3 vuotta! <3 Muutama vuosi takaperin taidettiinkin elää aika jänniä aikoja ja muistan kuinka löysin jossain vaiheessa viimeisiä raskauspäiviä jonkun statistiikan siitä kuinka todennäköistä on, että vauva syntyy aina kunakin päivänä. Laskettu aika on edelleen se kaikkein todennäköisin, olikohan se nyt jotain 5 %:n luokkaa ja 2/3 vauvoista syntyy viikon sisällä lasketusta ajasta (kumpaankin suuntaan). Toi on jäänyt jotenkin mieleen! Mä muistan silloin kolme vuotta sitten kuinka 39+6 päivänä ajattelin että automaattisesti tämä menee yli kun eihän kukaan nyt silti laskettuna aikana synny. Sen jälkeen aloin tekemään makaronilaatikkoa pakkaseen, mikä on mun kohdalla todella random käytöstä. Taisi kroppa tietää lähestyvän synnytyksen kun alkoi tuollainen pesiytyminen alle vuorokausi ennen tytön syntymää.

Mutta siis, tyttäremme synttärijuhliin liittyen pitää vielä vähän suunnitella menuta. Kakun ja pienet leivokset tilasin ihan suosiolla ja suolaset tehdään mamman kanssa yhdessä. Sitä ennen pitäisi myös koota synttärilahjaksi annettava hiekkalaatikko ja hakea hiekat siihen läheisestä rautakaupasta. Tyttö on varsinainen hiekkakakkujen tekijä, joten tulee varmasti ilahtumaan. <3

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

*kaupallisia linkkejä.

X