xenia's day

Keväinen preppy -tyyli

Teksti: Xenia

Tässä kadonnutta vyötäröä metsästäessä ei voi kuin huokailla ihastuksesta kevään muotia katsellessa. Viime viikolla luin läpi legendaariseksi kevään merkiksi muodostuneen Hennesin kevätkuvaston ja totesin vain että taitaa jäädä tänä keväänä väliin.

Vaikka periaatteessa osa vaatekappaleista ei sinänsä ole vatsan kanssa tekemisissä, kroppa on niin eri mallinen ja muotoinen kuin yleensä että etenkin kalliimmat ostokset jää kyllä siihen aikaan kun olen tästä raskaudesta palautunut. Pieni ääni mielessäni huutaa kuitenkin kivojen kevätasusteiden perään, ne kun eivät koko katso paitsi ehkä kengät, jotka ainakin mulla raskausaikana sopii olla vähän isommat jo pelkästä jalkojen turvotuksesta johtuen. Eri juttu sit huivien, aurinkolasien ja laukkujen laita!

Keväisestä tyylistä puheen ollen ja viitatakseni postauksen otsikkoon. Ellos toteutti viime viikosta kasvojenkohotuksen ja uudistuneet sivut näyttävät omaan silmääni aivan täydellisiltä. Selailin valikoimaa eilen illasta ja silmiini osui tämä Preppy -kampanja. Ai että kun on just eikä melkein mun juttuni, olihan se siis jaettava!

ell_1711_camp_ladies_styles_looks_img2

Ensimmäisenä ehdoton suosikkini, joka muistuttaakin aavistuksen tätä parisen viikkoa sit jakamaani asua. Raikas off the shoulder -pusero, valkoiset pillifarkut ja nätit espadrillokset oikein huutavat kesää. Tässä ehdottomasti asukokonaisuus jonka vetäisin päälleni tällaiseen ihan saman tien!<3

ell_1711_camp_ladies_styles_looks_img3

Punaisen, sinisen ja valkoisen yhdistelmä ei mene koskaan pois muodista, ainakaan jos multa kysytään. Mun ulkoilutakkini on juurikin punainen ja yhdistän sitä usein keväällä ja kesällä esimerkiksi valkoiseen tai raidalliseen t-paitaan ja farkkuihin. Kampanjan kuvassa näkyvä punainen takki on yhdistetty klassiseen palmikkoneuleeseen ja tummiin farkkuihin. Todella kaunis yhdistelmä arkeen!

ell_1711_camp_ladies_styles_looks_img1

Off the shoulder -puseromallia löytyy niin liehuvana versiona kuin klassista t-paitaa jäljittelevänä trikoomallina. Tämä musta-valkoraidallinen off-the-shoulder on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella raikas ja kaunis ja mikä yhdistelmä tuo midimittainen hame ja mukavat Adidaksen tennarit ovatkaan. Vau!

ell_1711_camp_ladies_styles_looks_img4

Lainasin pari vuotta sit ystäväni farkkutakkia kunnes löysin oman täydellisen yksilöni. Farkkutakki on ihana lisä kesäisiin asuihin ja toimii hyvin vaikka minkä asukokonaisuuden kaverina. Tässä ylläolevassa kuvassa sininen farkkutakki on yhdistetty klassiseen raitapaitaan, valkoisiin shortseihin ja tennareihin. Lämpimän kesäillan asu on valmis!

ell_1711_camp_ladies_styles_looks_img5

Olen suuri kietaisumekkojen ystävä ja odotankin täällä malttamattoman ilmojen lämpeämistä että pääsen niitä taas käyttämään. Kietaisuyläosa on mun mielestä mallina todella imarteleva ja tässä kietaisupaitapuserossa yhdistyykin sekä kaunis malli, että väri! Ei tarvita muuta kuin tummat farkut ja valkoiset tennarit niin keväinen preppy-asu on valmis.

ell_1711_camp_ladies_styles_looks_img6

Valkoisten housujen raikkaus on jotain käsittämätöntä. Ihan helpolla ei juuri sopivia löydy, mutta nämä ylläolevat valkoiset housut näyttävät todella kivoilta ja hyvin istuvilta! Ihastuin suuresti kuvan punaisen neuleen ja valko-vaaleanpunaraidallisen paidan yhdistelmään. Kaunista ja helppoa olematta kuitenkaan tylsää. Jalkaa tietysti mitäs muuta kuin tennarit. Tämä kenkämuoti tosiaan sopii mulle etenkin tänä keväänä!

Näiden juttujen lisäksi katseeni kiinnittyi erityisesti näihin kahteen allaolevaan mekkoon. Täydellisiä kumpainenkin!

mekot

vasen täältä / oikea täältä

Tuo oikeanpuolimmainen menisi varmaan vielä nyt, mutta tuskin enää kesäkuussa ilman että tulisi muumimammafiilis. Mun mielestä kun mahan kasvaessa sitä voi melkeinpä korostaa enemmänkin eikä A-linjainen mekko ole siihen omalla kohdalla paras vaihtoehto. Katsotaan siis vaikka alemyynneistä, vaikka tuskinpa noin kaunista mekkoa sinne asti riittää.

Mä just katsoin kelloa ja tajusin sen olevan jo 14, mitä ihmettä? Istuin alas koneen kanssa 5 h sitten ja humps koko aika on mennyt. Jonkun verran paperihommia tuli tehtyä heti aamuun kun to do -lista oli ehtinyt kasvaa melkoiseksi. Tänään illalla luvassa meidän lipaston viimeistelyä viimeisen maalikerroksen kanssa. Huomenna saadaan laitettuakin jo vanhojen tavaroiden kaupasta ostamani ”uudet” kädensijat paikoilleen. Voin muuten kertoa, että se maaliväri meni ihan nappiin. Tuo vähän räväkkyyttä, mutta on aivan täydellinen. Lipastosta enemmän kuitenkin omassa postauksessaan, kunhan on kokonaan valmis!

Mukavaa tiistaita teille kaikille! Alla kaikki tämän hetken tarjoukset ja alekoodit Ellokselle!

Liity ellos klubiin ja saat 50%:n alen kalleimmasta tuotteesta.

Uudistuneen ulkoasun kunniaksi alekoodilla 355724 40%:n alennus kalleimmasta tuotteesta

Kaikista lastenvaatteista ja kengistä 25%:n ale!

Postauksen linkit kaupallisia, affiliate -linkkejä.

X