Xenia's day

Keväisen herkullisia sävyjä

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö Ellos

Elloksen kevään uutuusvalikoima on täydentynyt hurjaa vauhtia ja halusin nostaa esiin omia suosikkejani kaiken joukosta. Yllä näette upeita laventelin sävyjä, joista oma suosikkini on oltava tuo sininen mekko. Siinä on täydellinen leikkaus, hihat ja väri ja näkisin sen oikeastaan missä hyvänsä kesän juhlissa.

Upeat laventelin sävyt pääsevät erityisen hyvin oikeuksiinsa kun aurinko alkaa jo lämmittämään ja tästä väristä löytyykin Elloksen valikoimasta vaikka mitä. On neuleita, ohuita sifonkipuseroita ja kauluspaitoja. Tykkään!

raitaa yms

Klassinen paitapusero ja raitapaidat kuuluvat melkeinpä kauteen kuin kauteen, mutta etenkin näissä raikkaissa sävyissä näen ne nimenoman kevääseen kuuluvina vaatekappaleina. Raikas valkoinen ja vihreä, keltainen, vaaleanpunainen ja sininen toimisivat todella hyvin vaaleiden farkkujen tai shortsien kaverina. Valkoiset housut ovat myös oiva valinta ja tällöin koko asu pysyy ihanan raikkaana. Ai että, nyt kyllä alkaa kevätmielikin nostaa päätään!

värejä

Ei olisi kevättä ilman raikkaita ja kirkkaita sävyjä ja hieman uskaliaampia kuoseja. Minä en saa katsettani irti tuosta kukkatunikasta, joka näyttää mallin päällä aivan upealta. Se itseasiassa muistuttaa minua yhdestä paidasta, joka minulla oli joskus ehkä 7 vuotta sitten blogin alkuaikoina. Todella kaunis kerta kaikkiaan.

Myönnän, että tämä keväisten uutuuksien selailu sai aikaan sellaisen vimman, että saatoin vaihtaa keväisempiä tyynynpäällisiä sohvatyynyihin. Tästä tulossa lisää myöhemmin, mutta käykää sitä ennen kurkkaamassa keväinen valikoima täältä. Sieltä löytyy kaikki ylläolevat ja paljon muuta!

Mitä te odotatte kaikkein eniten kevätpukeutumisessa?

X