Xenia's day

Keväisiä fiiliksiä!

Teksti: Anna.fi

Aamulla oli ihana ilma, ja vaikka päivällä hieman tihrustikin oli päivä yleisilmeeltään ihanan keväinen.. Kävelin aamulla hieman ympäriinsä ennen töihin menoa ja napsin keväisiä kuvia.. 🙂

Oltiin menossa Unariin syömään, mutta hirveä jono yhdistettynä kiireeseen ajoi meidät jälleen kerran Cafe picnicin herkullisten valikoimien ääreen..

Tämä kuva ruokkikselta eli laukku turvallisesti töissä.. 🙂

Takki Hilfigerin, kengät (kuraiset sellaiset :D) Bianco, huivi Burberry ja hanskat Tiger of Sweden. Ja hieman lounaan jälkeistä fiilistä..

Lounaan jälkeen iski se tuttu kahvin puute hedari, joten myönnän, että ratkesin kupilliseen kahvia, ja voi että kun maistui hyvältä!

Eikö olekin muuten keväisen värinen kynsilakka. Se on siis Rimmelin lasting finish väriä 053 Apricot punch. Unohdin myös mainita teille löytämästäni mahtavan värisestä huulipunasta..

Merkki on Eva Garden ja ostin sen Nooralta viime reissulla (Neo hiushuone). Toi merkki on joku italialainen merkki ja toi huulipuna on täydellinen. Se kävisi melkein huulirasvasta, niin kosteuttava ja hyvin levittyvä ja värikin on täydellinen nude omaan makuuni.. 🙂  Nyt jatkan illallisen syömistä ja pidän pienen rentoutumishetken.. Palaillaan taas ihanat! <3

Lue myös

X