Baby Bear Wears

Keväisiä uutuuksia neidin vaatekaapissa

7.3.2016 Teksti:

Aivan mahtava viikonloppu takana! Lauantai-iltana kokoonnuttiin kahdeksan aikuisen ja kolmen lapsen kanssa meille syömään ja hengailemaan ja meno oli kyllä melkoinen. Kaikki kolme lapsukaista ovat 6 kk:n sisällä syntyneet joten leikkiminen oli helppoa, joskin hauskimmaksi touhuksi näytti muodostuvan juokseminen kilpaa. 😀 Tästä se alkaa..
P3070050
Lauantaina aamupäivästä käytiin lounastamassa ja kaupassa ja kurkattiin ihan ”vaivihkaa” Lindexin lastenvalikoimaa. Olisihan se pitänyt tietää paremmin etten minä pääse sieltä tyhjin käsin kotiin kun vastassa on tällaisia suloisuuksia. Pidän niin kovasti väreistä ja iloisista kuoseista, ne kun tuovat hyvää mieltä sekä kantajalleen että meille katsojille!<3
Vasta kotona huomasin kuinka hyvin nämä vaatteet menee mix&match -henkisesti yhteen. Kaikki toimii kaiken kanssa ja sehän jos mikä on kiva!
Täällä palailtiin tänään arkeen niin että minä olen kotona taas yksin ja on kyllä myönnettävä että on hankala päästä takaisin opintojen pariin nyt parin viikon tauon jälkeen. Pitää vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja käyttää vaikka sitten lahjonta -taktiikkaa. Toimii nimittäin erittäin hyvin myös aikuiseen, suosittelen lämpimästi. 😀
Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!<3

Kommentit (3)

Ihana kun siellä on joku samassa veneessä. ihan älyttömän vaikea päästä takaisin kiinni asiaan! 😀

Voi,että miten ihania vaatteita oot ostanut! Tuo kuumailmapallo kuosi on Super suloinen=) Täytynee itsekkin käydä katsastamassa tarjonta, eli toisin sanoen ostamassa noita meidänkin neitoselle=)
Tsemppiä sinne opintojen pariin!!

Ihanat vaatteet! Mullakin gradun kirjoittamisen suhteen on tuskien taival menossa, on ollut puolentoista viikon tauko ja on aivan uskomattoman vaikea ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa paukuttaa sitä eteenpäin…! Eikun kahvia kuppiin ja härkää sarvista! 8)

Ihana kun siellä on joku samassa veneessä. ihan älyttömän vaikea päästä takaisin kiinni asiaan! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *