sisustus

Keväistä sisustusta eri värimaailmoissa

22.2.2019 Teksti: Xenia

*-merkityt kaupallisia linkkejä

Vitsit miten ihana ilma meitä on hellinyt eilen ja tänään. Miten valtavan eron huomaa energiatasoissa kun aurinko porottaa täydeltä taivaalta. Love it!

Aurinko on tietenkin herättänyt kevät- ja kesäkuumeen ja siitä merkkinä on se, että haluan eri värejä kotiin.

Olen aina ollut sitä mieltä, että vaaleat seinät ja kalusteet ovat todella helppo tausta kontrastivärejä vasten ja mikä parasta, niitähän voi vaihdella aina vuodenajan mukaan. Syksyllä ja talvella tummempia sävyjä, keväällä ja kesällä puolestaan kirkkaampia ja vaaleampia ja sävyjä aina toimivien mustan ja valkoisen kaverina. Ei varmaan tarvitse kertoa, että olen siirtynyt ihan täysin tähän viimeksi mainittuun ja kaivelinkin tuolla hullun kiilto silmissä meidän kaappeja väriläiskien toivossa. Ei tullut tulosta ei.

Koska päädyin itse katsomaan kaikki mahdolliset netin sisustuskaupat ajattelin tehdä teillekin muutaman esimerkin siitä, mitä kaikkea voi muutamalla tekstiilillä tehdä. Pidin sohvan ja sohvapöydän samana ja vaihtelin siinä ympärillä vain muita juttuja. Eikö olekin aika valtava ero?

olohuonemustavalkokeltainen*1 / 2 / *3 / *4 / 5 / *6 / *7 / 8 / *9

Mua henkilökohtaisesti viehättää tällä hetkellä todella paljon pienet keltaiset yksityiskohdat. Ne näyttävät erityisen kivalta valkoista ja mustaa vasten ja vihreiden leikkokukkien ja kasvien parina. Todellinen kesäsävy kerta kaikkiaan!

vihreäjaliila*1 / *2 / 3 / *4 / 5 / *6 / *7 / 8 / *9 / *10 / 11 / *12

Khakinvihreä on kova juttu tänä keväänä myös sisustuksessa ja mielestäni se näyttää erityisen kauniilta aavistuksen murretun vaaleanpunaisen, beigen ja mustan kaverina. Ylläolevia tyynyjä voisi mix matchata melkeinpä miten hyvänsä ja kokonaisuus olisi silti harmoninen, mutta silti mielenkiintoinen. Tuo maljakko on kuin piste i:n päälle tähän kokonaisuuteen, todella kaunis!

earthtones*1 / *2 / 3 / *4 / *5 / *6 / *7 / *8 / 9 / 10 / *11 /

Ruskean sävyt jatkavat suuressa suosiossa, eikä turhaan jos minulta kysytään. Ne ovat ajattomia ja toimivat todella kivasti yhdessä harmaan sävyjen kanssa. Kaukana ovat ne ajat kun lämpimiä ja kylmiä sävyjä ei tullut sekoitettua juuri ollenkaan.

Hmm, taidankin pistää pari tyynyä tilaukseen kunhan on illasta aikaa. Nyt en vain osaa päättää mennäkö ensimmäisellä vai viimeisellä linjalla… Mikä näistä kolmesta on teidän suosikki?

Ihanaa viikonlopun alkua teille kaikille!<3

Xenia

Instagram

  • Sain täydentää aurinkolasivalikoimaani yhteistyökumppanini @sunglassesshop valikoimalla ja päädyin Dolce & Gabbana DG4304 mallin lisäksi tuttuakin tutumpaan klassikkoon eli Ray Banin Aviator malliin klassisessa ruskeassa sävyssä ja polarisoivalla linssillä! Itseasiassa nämä on hyvin lähellä niitä, jotka menetin Kap Verden aaltoihin!🤣 Kevätaurinko alkaakin jo paistaa, joten jos olette hankkimassa aurinkolaseja, saatte 20%:n alennuksen jo valmiiksi edullisista hinnoista koodilla XENIA20 31.3 asti. Koodi ei toimi Guccin, Maui Jimin, Tom Fordin eikä Victoria Beckhamin aurinkolaseihin. Laitan vielä stooreihin suorat linkit näihin molempiin. Kummasta te tykkäätte enemmän, Dolce & Gabbanan vai Ray Banin laseista?😎 #kaupallinenyhteistyö #sunglassesshop #dolceandgabbana #rayban #raybanaviator

xeniasday

Kommentit (1)

Kaikki kelpaisi meidän huusholliin, mutta jos pitää valita, niin keskimmäisessä kuvassa on aika herkullinen setti. Täytyy sanoa, että olet oikealla alalla. Oikein odotan, että saat näyttää taitosi.

Kaikki kelpaisi meidän huusholliin, mutta jos pitää valita, niin keskimmäisessä kuvassa on aika herkullinen setti. Täytyy sanoa, että olet oikealla alalla. Oikein odotan, että saat näyttää taitosi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *