Xenia's day

Keväistä sisustusta eri värimaailmoissa

Teksti: Xenia

*-merkityt kaupallisia linkkejä

Vitsit miten ihana ilma meitä on hellinyt eilen ja tänään. Miten valtavan eron huomaa energiatasoissa kun aurinko porottaa täydeltä taivaalta. Love it!

Aurinko on tietenkin herättänyt kevät- ja kesäkuumeen ja siitä merkkinä on se, että haluan eri värejä kotiin.

Olen aina ollut sitä mieltä, että vaaleat seinät ja kalusteet ovat todella helppo tausta kontrastivärejä vasten ja mikä parasta, niitähän voi vaihdella aina vuodenajan mukaan. Syksyllä ja talvella tummempia sävyjä, keväällä ja kesällä puolestaan kirkkaampia ja vaaleampia ja sävyjä aina toimivien mustan ja valkoisen kaverina. Ei varmaan tarvitse kertoa, että olen siirtynyt ihan täysin tähän viimeksi mainittuun ja kaivelinkin tuolla hullun kiilto silmissä meidän kaappeja väriläiskien toivossa. Ei tullut tulosta ei.

Koska päädyin itse katsomaan kaikki mahdolliset netin sisustuskaupat ajattelin tehdä teillekin muutaman esimerkin siitä, mitä kaikkea voi muutamalla tekstiilillä tehdä. Pidin sohvan ja sohvapöydän samana ja vaihtelin siinä ympärillä vain muita juttuja. Eikö olekin aika valtava ero?

olohuonemustavalkokeltainen*1 / 2 / *3 / *4 / 5 / *6 / *7 / 8 / *9

Mua henkilökohtaisesti viehättää tällä hetkellä todella paljon pienet keltaiset yksityiskohdat. Ne näyttävät erityisen kivalta valkoista ja mustaa vasten ja vihreiden leikkokukkien ja kasvien parina. Todellinen kesäsävy kerta kaikkiaan!

vihreäjaliila*1 / *2 / 3 / *4 / 5 / *6 / *7 / 8 / *9 / *10 / 11 / *12

Khakinvihreä on kova juttu tänä keväänä myös sisustuksessa ja mielestäni se näyttää erityisen kauniilta aavistuksen murretun vaaleanpunaisen, beigen ja mustan kaverina. Ylläolevia tyynyjä voisi mix matchata melkeinpä miten hyvänsä ja kokonaisuus olisi silti harmoninen, mutta silti mielenkiintoinen. Tuo maljakko on kuin piste i:n päälle tähän kokonaisuuteen, todella kaunis!

earthtones*1 / *2 / 3 / *4 / *5 / *6 / *7 / *8 / 9 / 10 / *11 /

Ruskean sävyt jatkavat suuressa suosiossa, eikä turhaan jos minulta kysytään. Ne ovat ajattomia ja toimivat todella kivasti yhdessä harmaan sävyjen kanssa. Kaukana ovat ne ajat kun lämpimiä ja kylmiä sävyjä ei tullut sekoitettua juuri ollenkaan.

Hmm, taidankin pistää pari tyynyä tilaukseen kunhan on illasta aikaa. Nyt en vain osaa päättää mennäkö ensimmäisellä vai viimeisellä linjalla… Mikä näistä kolmesta on teidän suosikki?

Ihanaa viikonlopun alkua teille kaikille!<3

X