xenia's day

Keväistä

Teksti: Xenia

P3140102P3140082P3140091P3140077P3140118

paitapusero: Polo Ralp Lauren

neuletakki: Chiara Forthi (tämä)

housut: Zara

kengät: Reebok (nämä)

laukku: Mulberry

Kevään tullen haluan aina samoja juttuj,  eli kauniita ja hempeitä sävyjä ja mielellään vielä niin, että kaikki löytyy samasta asusta. Mustaa karttelen yleensä keväisin paljon talvea ja syksyä enemmän, mutta tänä keväänä taitaa mustaakin näkyä aika paljon, leggingsit kun on mustia lähes poikkeuksetta! Täällä on nimittäin menty sen rajan yli, ettei normifarkut enää tunnu mukavilta vaikka olisi sellainen bellybelt. Olisikohan sit syynä se takapuoliakselille kertyvä imetystä varten hankittu vararavinto.  Oli nimittäin aika tiukkaa kun yritin yksiä housuja pistää päälle, onneksi näissä vihreissä on kunnolla elastaania.

Tähän osaan tosin suhtautua jo huumorilla. Niihin suositeltaviin raskauskiloihin kun lasketaankin muutama extra kilo ihan sitä itseään,  joka on ”tarkoitettu” imetystä ajatellen.. On se silti aika hurjaa miten keho muuttuu vaikka söisi silleen kuitenkin pääpiirteittän samalla tavalla kuin ennenkin. Just tuossa katsoin yksi päivä instakuvia taaksepäin ja ajattelin vain mielessäni, että olenko mä oikeasti ollut noin pieni joskus. Tähän kasvavaan kehoon on jotenkin tottunut. On se ihmiskeho vaan uskomaton kapistus!

Kevät on yleensä mun suosikkiaikaa mitä tulee vaatteisiin. Jotenkin on niin ihana alkaa taas käyttämään värejä ja etenkin pastelleja auringon taas paistaessa. Tänä keväänä ajattelin kuitenkin yrittää selviytyä vanhoilla kamppeilla ja takeilla. Onneksi on trenssejä ja muita takkeja joita voi myös pitää auki,

Takeista puheen ollen, Boozt.comissa on tänä viikonloppuna ns. takkikampanja, jossa valikoitujen merkkien päällysvaatteet 20%:n alennuksella. Alla omat suosikkini.

takit

1 / 2 / 3 / 45  /6  / 7 / 8

Ei jää epäselväksi mun suosikkisävyni. Puuterinen vaaleanpunainen, khakinvihreä, raikas valkoinen ja sininen ja tietenkin mulle ihan vaatekaapin kulmakiveksi muodostunut musta nahkatakki. Hankin viime keväänä itselleni kevytuntuvatakin ja sille tielle olen jäänyt. Sen kätevämpää takkia saa nimittäin Suomessa hakea. Menee pieneen tilaan, on lämmin, mutta täysuntuvaisena ei lainkaan hiostava ja toimii myös Suomen melko arvaamattomissa kesäsäissä! Olenkin tässä harkinnut toisen värin hankkimista klassisen mustan takkini rinnalle ja ylläripylläri innostun eniten kahdesta ylärivin vasemmanpuoleisesta takista. Todella kivoja kumpainenkin!

Kaikki 20%:n takkikampanjaan kerätyt takit löydätte täältä, kampanja on voimassa tämän viikonlopun ajan.

Mukavaa alkavaa lauantaita teille kaikille! 🙂

linkit kaupallisia linkkejä.

 

 

X