Xenia's day

Kevät

Teksti: Xenia

Tervehdys kaikille. Mä olen huusannut tänään ympäri Porvoota ja tehnyt töitä muun muassa kahvilassa, sillä meillä oli täällä näyttö aamusta. Edelleen se tuntuu muuten jotenkin oudolta avata ovet niin sanotusti arvostelulle omaa kotia kohtaan. Se on kuitenkin muodostunut tässä kolmen vuoden aikana jo todella rakkaaksi. Loppupeleissä kyse on kuitenkin makuasioista, joten olen pyrkinyt pitämään pään aika coolina etten liikoja innostu siitä, mitä pääsisi tekemään jos tämä menee kaupaksi.

Sellainen mun on kuitenkin myönnettävä, että toimistohimo on noussut ihan uusiin svääreihin. Mun työpöytä alkaa olemaan niin täynnä materiaalinäytteitä, että kaipaisin jonkun paikan mihin ne voisi asetella kauniisti ja tehdä paikasta muutenkin sen paikan, missä vain ja ainoastaan tehtäisiin töitä. Lähestulkoon säälittävää, miten innoissani olin tänä aamuna kun pääsin kahvilaan tekemään hommia. Tämä on ehdottomasti meikäläisen next step.

P3270356

Kodista puheen ollen, eikö olekin hassua, että minä ja Janni asutaan linnuntietä varmaan 100 metriä toisistamme? Nyt otettiinkin itseämme niskasta ja päätettiin hyödyntää tämä ja kuvata asuja aina välillä yhdessä. Ihan mahtavaa kun tän naisen seura on muutenkin todella hyvää, joten tästä tuli kyllä tapa. Sanoinkin Jannille, että musta tuntuu, että oon elänyt ihan jossain kuplassa viimeiset kolme vuotta. On ollut häitä, raskautta, vauvavuotta jne ja jotenkin sitä on vähän tunkenut taka-alalle kaiken sen minkä voi tehdä ns kauniimminkin. Nyt toivonkin voivani tarjota teille asukuvia enemmän myös ihan ulkona otettuna, mikä tietysti luo kivaa vaihteluvuutta näihin.

Itseasiassa tähän liittyen olen puhunut nyt myös aivan ihanan valokuvaajan kanssa, jota autoin sisustussuunnittelun tiimoilta. Nyt pääsenkin sit vastavuoroisesti kuluttamaan hänen palveluitaan, mikäs sen parempaa!<3

Jos teillä on siis tähän liittyen mitä tahansa toiveita. Jotain vaatekappaleita minkä voisi pukea monella tavalla tai jotain muuta niin sanokaa ihmeessä. Arvostaisin suuresti!

P3270451P3270373

Ai saakeli et olen täpinöissä nyt, en vaan mahda sille mitään, että nämä kaikki ahaa elämykset ovat jotenkin nostaneet myös osittain taakkaa harteilta, vaikka niiden vuoksi sitä taakkaa tuleekin lisää, heh. Mutta käytännössä siis se itsensä etsiminen ja sen hoksaaminen mitä elämältään haluaa voi olla mun mielestäni todella ahdistavaa ja stressaavaa, sillä jotenkin sitä on sisäistänyt sen, että tuon tiedon pitäisi olla itse kullakin jo reilusti kolmeakymppiä nuorempana.

Töitähän tässä on toki tehty jo yli vuosikymmen, mutta nyt vihdoin tuntuu siltä, että olen päästänyt irti niistä ajatuksista mitä mulla on itseäni kohtaan ollut. Olen roikkunut jossain useamman asian välimaastossa kykenemättä oikein tekemään mitään kun pääkoppa on sanonut yhtä ja sydän toista. Nyt ne ovat kuitenkin samalla linjalla ja jos vuorokauteen saisin tuplatuntimäärät, tekisin ihan kaiken heti. 😀

P3270393

Toivotaan siis, että tämä kaikki tulee näkymään positiivisena muutoksena myös täällä. Mutta sitä ennen pyydän teidän apuanne siinä, mitä te haluaisitte enemmän täältä blogista. Sana on vapaa!<3

P3270348

paitamekko: Kappahl

saappaat: Stuart Weitzman

laukku: Chanel

takki: H&M

Aurinkolasit: Dolce & Gabbana / saatu blogin kautta (nämä)

Aivan ihanaa torstain jatkoa kaikille. Jestas, taas yksi viikko lähes kokonaan takanapäin!!

X