xenia's day

Kevät

Teksti: Xenia

Hämmentävää, että ensi viikolla on jo pääsiäinen. Tuntuu, että tämä maaliskuu meni yhdessä hujauksessa ja samalla meidän muutto alkaa lähenemään todella nopeasti. Enää 2,5kk ja pitäisi pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä tästä kodista eteenpäin. Onpa outo ajatus.

Joka kevät muhun iskee kevätsiivous ja käyn samalla kaappeja läpi tiheän kamman avulla. Nyt kuitenkin ajatuksena on myös se, ettei muuton yhteydessä kanneta eteenpäin sellaista tavaraa tai vaatetta, jota emme ole käyttäneet. Fakta on se, että tuleva koti on pienempi, joten tavaraa on karsittava, siitäkin huolimatta, että vuokraamme myös väliaikaisen varaston. Eivät nekään nimittäin ihan kaikkea vedä sisäänsä – etenkin kun tuo meidän aika kookas sohva tulee viemään aika reilusti tilaa itsessään.

Joka tapauksessa. Pääsiäinen on siis ensi viikosta ja siitä mulle nousee ihan suoraan sanottuna nyt mieleen se, että tässä eletään jo toista pääsiäistä vastaavissa merkeissä. Muistan kun viime vuonna viimeisilläni raskaana mietin sitä, että mitä jos tämä korona kestää kesänkin yli. 😀 Ja tässä sitä ollaan edelleen vuosi myöhemmin samassa ojassa. Ehkä ihan hyväkin, ettei tulevaisuuteen voi nähdä. Vaikka toki tämänkin kanssa on oppinut elämään ja tästä etäisemmästä elämästä on jo muodostunut uusi normaali. Poika täyttää kohta vuoden, eikä ole vieläkään nähnyt Englannin isovanhempiaan. Tiedän sen harmittavan äärettömän paljon heitä, joten suuri toiveemme olisi, että tänä vuonna tilanne muuttuisi jossain kohdin erilaiseksi!<3  Mietin vaan, miten vaikeaa entisaikoina oli kun ei edes tiennyt miten läheiset voivat, nykyisin on sentään videopuhelut yms, jotka mahdollistavat erilaisen osallistumisen kuin entisaikoina. Että, on meillä asiat siinä mielessä kuitenkin todella hyvin!<3

_DSC8667

takki: Bubbleroom  (todella vanha)

leggingsit: Pura Finland / nämä

kengät: Nike

laukku: Chanel

paitapusero: Arket / *tämä (kaupallinen linkki)

aurinkolasit: nämä (koodilla XENIA 15%:n ale huomiseen asti)

Tänään jatkan vaatteiden läpikäyntiä ja pesen nyt myös lasten talvivaatteita säilöön. Noita lasten ulkovaatteita ja kenkiä alkaakin olemaan jo vinot pinot varastossa. Silti musta tuntuu joka vuosi, että yksikään jo olemassaoleva pari ei ole kenellekään koskaan sopiva. 😀 No, säilön niitä silti ja toivon, että jonain vuonna. Ainakin ensi talvelle näyttäisi olevan jo vaatteita molemmille pojille. Tai sit molemmat kasvaa näistä ohitse rytäkällä. Tunnistaako joku teistä tämän ilmiön?

Aurinkoista viikonlopun alkua sinne! Miten te voitte nyt kaikkein kiristyneiden rajoitusten keskellä?

 

X