Mainos: Jotex
Mainos | Jotex Xenia's day

Kevätfiiliksellä

Teksti:
Jotex

Kaupallinen yhteistyö Jotex

Jokaisessa vuodenanajassa on sitä jotain joka saa minut innostumaan. Talven kohokohdan tietänette jo varsin hyvin, mutta kevät on toinen vuodenaika josta olen hurjan innoissani. Minulle tuli viime viikolla yhtäkkiä sellainen kaipuu pääsiäisen aikaan. Siinä on jotain ihanaa. Lumet sulavat, linnut visertävät, ajoittain on jo lämmintä. Kevät onkin uuden kasvun aikaa ja väreinä se tarkoitaa minulle keltaista ja vihreää, jota löysinkin meille Jotexin kodin valikoimasta.

Koodilla XENIAFEB2022 saatte 30%:n alennuksen koko tilauksesta ja 5%:n alen punaisista (ale) hinnoista.

_DSC6023

Ensinnäkin tuo keltainen viltti, johon iskin ensimmäisenä silmäni. Se toimii niin kauniisti satiinisen keltaisen tyynyn ja oliivinvihreän pellavatyynyn parina. Rakastan yhdistellä eri materiaaleja ja värejä toisiinsa ja nämä ovat mielestäni match made in heaven! Vihreän ja keltaisen kaveriksi voi yhdistää esimerkiksi valkoista tai luonnonväristä pellavatyynyä – näin kokonaisuudesta tulee maanläheinen, mutta kuitenkin keväisen pirteä!<3

_DSC6059

Tykästyin suuresti myös tähän ruskeaan maljakkoon, joka on täydellinen muutamalle leikkokukalle tai muille oksille. Näkisin näissä myös eukalyptysta, pitääkin käydä hakemassa niitä nyt joku päivä.

Meillä on myös sellainen tilanne, tytön sänkyyn kaivattaisiin sängynpäätyä, sillä sänky sijaitsee ikkunanurkassa ja sängynpääty toisi siihen kaivattua lämpöä. Mietinkin näiden kahden vaihtoedon välillä. Joko vaaleanharmaa tai beige, kummasta te pidätte enemmän?

sängynpääty

Jos löydätte Jotexilta jotain mieleistä, ottakaa talteen koodi XENIAFEB2022 , jolla saatte 30%:n alennuksen tilauksestanne (normaalihintaista tuotteista) ja lisäksi 5%:n lisäalen punaisista alehinnoista 28.2 asti. Täältä löydätte kaikki Jotexin uutuudet!

X