Vaikka pakkaset paukkuvatkin, täytyy sanoa, että nyt parin päivän aikana on mulle herännyt kevätfiilistä. Valon määrä on lisääntynyt ihan valtavasti ja nämä aurinkoiset päivät saavat mielen jo niihin hetkiin kun ulos ei tarvitse pukeutua paksuimpaan mahdolliseen vaatekertaan. Sitä kyllä nimittäin odotan kun päästään lähtemään lasten kanssa ilman pukemisrumbaa. Vaikka toki tässä talvessakin on omat ihanat puolensa. Pulkkamäet ja laskettelu, luistele ja muut lumileikit!<3

Nyt kun eletään jo puolivälissä helmikuuta alkaa täällä stressi nostamaan päätään. Lähenevä muutto ja siihen liittyvät asiat väliaikaissäilytyksistä toisen talon loppuunsaattamiseen yhdistettynä siihen, että yritän samalla saada aluille suunnitelmaa niin seuraavan tontin kuin mökin suhteen aiheuttavat tässä välillä vähän harmaita hiuksia – aikaa kun on hyvin rajallisesti. Toisaalta elämässä tulee näitä tilanteita kun lautanen on ääriään myöten täynnä ja sit on taas hiljaisempaa.

75E3D12A-CFC8-4FE8-9B8D-2160222FD78D

Toisaalta ajattelen nyt niin, että kevään jälkeen helpottuu ja reilusti helpottuukin. Siihen asti avuksi tarvitaan kuitenkin päivittäiset to do listat. Kaltaiselleni kontrollifriikille tarpeellinen keino, etten stressaa sitä, että joku tärkeä asia olisi unohtunut. Siinä ohella pyrin panostamaan erityisesti siihen, että käyn happihyppelyillä, teen illalla joogaa ja yritän mennä nukkumaan ajoissa. Etenkin hektisissä elämäntilanteissa kannattaa yrittää panostaa itseensä, terveellistä ja ravintorikasta ruokaa unohtamatta.

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille! Onko teillä yhtään kevättä rinnassa?

 

 

X