elämä

Kevätparka ja ”uudet” hiukset

11.4.2016 Teksti: Xenia

Voin muuten kertoa että kyllä väsyttää tän viikonlopun jäljiltä. Jotenkin unen päästä ei saanut kiinni sit millään mut silti aina sisäinen kello herätti viimeistään seiskalta. Lauantaina tyttö nukkui jopa yhdeksään, mutta osatapa sit ottaa siitä ilo irti. Ei ihan niin helppoa. 😀 Totesin tuossa just aamusta että tytön synttäreihin oli kohdistanut niin paljon odotuksia ja toiveita, että nyt kaiken herkuttelun ja eilisen juhlinnan jäljiltä on vähän sellainen synttäri (lue sokeri)-krapula. Jotenkin tuli jopa hieman haikea olo siitä että meidän tyttö on nyt oikeasti jo kaksi vuotias taapero. Näinkö nopeasti nämä seuraavatkin vuodet menevät?

Tärkeintä on kuitenkin se, että tytöllä oli hauskaa vaikka hieman flunssaisena onkin ja sen vuoksi tänään lepäilee kotona. Kaiken kaikkiaan oli todella kiva nähdä miehen perhettä, niin mahtavaa kun voi majoittaa ihmisiä nyt tänne meidänkin luokse eikä ohjata lähimpään hotelliin kuten nyt tässä viimeisten 1,5 vuoden aikana.

P4080098P4080094P4080091P4080102

parka: H&M

neule: Won Hundred

housut: Cheap Monday (nämä)

laukku: Miu Miu

kengät: Adidas Stan Smith (nämä)

Nyt taas back to normal vaikka juhliahan tässä kevään ja kesän kynnyksellä riittää kyllä vaikka kuinka. Häätkin lähenee melkoista vauhtia ja ylihuomenna niihin on enää neljä kuukautta. Just tuossa aloin kirjoittelemaan kutsukorttien tekstejä ja ajattelin istua miehen kanssa illasta alas että saadaan niitä viimeisteltyä silleen että homma etenee ihan painotasollekin. Päätöksiä pitäisi pikkuhiljaa tehdä myös morsiusneitojen mekoista ja tytön mekosta, sekä muistakin pienemmistä detaljeista. Ensin kuitenkin noi kutsut.

Noora napsaisi kuvat viime perjantaina kun olin Helsingissä freesaamassa tukkaa. Nyt laitettiin hieman lämpöä latvoihin kun mulla alkaa ne helposti haalistumaan ja taittamaan aina vaan viileämpään. Näissä kuvissa ei mun mielestä sävy ole ihan sitä mitä luonnossa, taisi varjossa kuvailu tuoda näihin kuviin extra kylmyyttä. Nyt kuitenkin mennään tällä tasaisemmalla sävyllä aina häihin asti, sopii omasta mielestäni parhaiten kaavailemaamme kampaukseen!

Nyt on pakko hakea kahvia vaikka olenkin yrittänyt vähentää kahvin juontia tyyliin kahteen kuppiin päivässä. Jotenkin lipsunut lähiaikoina helposti sinne neljäänkin kuppiin ja maha ei todellakaan sitä kestä, muuten tulee vanha vihollinen närästys kylään. Nyt kuitenkin vielä yksi kuppi kahvia napaan ja sit töitä niin kauan kun tyttö sen mulle suo. Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

sisältää kaupallisia linkkejä.

Kommentit (8)

Moikka! Vieläkö olette täysin tyytyväisiä lattiavalintaan? Meillä lattianvalinta edessä ja Timberwisen Snöhetta on ykkösvaihtoehto, mutta vintage-mallisto kiinnostaa myös 🙂

Ihanat housut 🙂 Mikä koko sinulla on käytössä?

Mul on 26-27!:)

Aika menee kyllä ihan älyttömän nopeasti, tuntuu että vasta jännitin täällä, että koskakohan teidän tyttö syntyy! Ja ne 1vee synttäritkin tuntui olevan ihan juuri? Apua!

Moikka!
Vitsit sun tukka näyttää ihanalta nykyisin, niin kiiltävältä ja hyvinvoivalta! Onko nuo housut vähän samantapaiset kuin dr.denimit? Muistelen, että kirjoitit jossain vaiheessa niiden olevan. Osaatko yhtään vertailla kummalle antaisit enemmän plussia? Mustat dr.denimin kaltaiset housut hakusessa, ja mietin että ostanko ne, vai kokeilenko jotain uutta merkkiä. Kriteereinä mukavuus, pillifarkut sekä se, että kangas olisi sellainen ettei musta väri keräisi kaiken maailman karvoja mukaansa. 😀

Nää on mun mielestä tosi hyvät. Napakammat kuin Dr denimit ja väri on pysynyt mun mielestä hyvin myös pesussa. 🙂 Ei ole ongelmaa vaaleista karvoista tai nukasta! 🙂

Onko nuo housut kivat jalassa? Joustaako? Ja mitä aattelet, tarttuukohan noihin helposti karvat? ? Siksi kyselen, kun ikuinen ongelma aina nuo pitkäkarvaisen kissankarvat kotona … ? Pitää tarkkaan aina kattoa millaset mustat housut ostaa ?

On kivat ja kyllä joustaa! 🙂 Ei ole karvaongelmaa! 😀

Moikka! Vieläkö olette täysin tyytyväisiä lattiavalintaan? Meillä lattianvalinta edessä ja Timberwisen Snöhetta on ykkösvaihtoehto, mutta vintage-mallisto kiinnostaa myös 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *