xenia's day

Khakinvihreää ja viininpunaista

Teksti: Xenia

PC010479PC010472PC010470PC010465PC010477

silkkipaita: Filippa K (reilun vuoden takaa)

tekonahkahousut: Make Way (*nämä)

kengät: Pomar (nämä)

liivi: Marks & Spencer (viime kesältä)

laukku: Prada (tämä malli)

kello: Paul Hewitt (tämä/saatu blogin kautta)

Jestas mitä päiviä takanapäin. Tuntuu että tekemistä on niin paljon ettei to do -listan yliviivamiselta muuta kerkeäkään tekemään. Stressi painaa pahemman kerran päälle, mutta viikonloppuna alkaa loma joten kyllä tätä jaksaa. Eilen saatiin muuten uusi auto kotiin, melkoista totuttelua kun on ajellut samalla autolla viimeiset kolme vuotta. On se silti vaan niin mukava ja pehmeä ajaa ja testien mukaan myös turvallinen, mikä tietysti oli meille yksi tärkeimmistä kriteereistä hinnan ohella.

Tänään lähden viemään meidän vanhaa autoa Espooseen ja sitten on autohommat kunnossa. Vitsit et tietyllä tavalla inhoan tällaisia ”muutoksia” mihin liittyy paljon paperisotaa ja muuta tylsää, vaikka se itse asia siinä samalla mukava olisikin. Sama juttu esimerkiksi asuntokauppojen kanssa kun pitää juosta pankissa laina-asioilla useampaan otteeseen. Sitä aina huokaisee helpoituksesta kun kaikki on kunnossa.

Tänään ollaan melkein puolivälissä joulukuuta ja jouluunkin enää kymmenen päivää. Siihen väliin on ohjelmaa vaikka muille jakaa. On illanistujaisia meillä, mun synttäribrunssia, kaveriporukan pikkujouluja, Englannin vieraiden saapumista, Tallinnan reissua ja sitten vasta jouluaaton ja joulupäivän juhlintaa. Siihen pääle vielä muutama muu kiva juttu niin syystäkin odotan ensi viikkoa kuin kuuta nousevaa!<3

Hankin muuten eilen itselleni aivan ihanan synttäri/joululahjan. Sellaisen joka tulee aina muistuttamaan mua tyttärestämme kun sen näen. Sen pitäisi saapua ihan pikimmiten tässä lähipäivinä joten otan kuvaa kunhan saapuu.

Sillä välin kyselen teiltä kuitenkin postaustoiveita. Terveys on tässä vuoden aikana reistaillut suuntaan jos toiseenkin ja huoli on tässä muutaman viime viikon aikana ollut välillä kovakin. Kun ajatukset pyörii muualla vaikuttaa se luonnollisesti siihen, mitä ideoita tänne kehittelen, joten annetaan teille puheenvuoro. Palautetta tuli eilen tuolla kommenttiboxissa siitä kuinka blogini on liian kaupallinen ja sanon nyt vielä tähänkin sen, että tässä joulun alla tulee vaan niin paljon kivoja kamppiksia ettei niitä voi olla jakamatta. Joku myös mainitsi siitä, että linkit asussa näkyviin, vielä myynnissä oleviin vaatteisiin vievät blogin aitoutta, mutta tässä mä olen kyllä todella eri mieltä. Multa kysytään lähes aina kommenttiboxissa siitä mistä olen jonkun jutun hankkinut, joten miksi en vain laittaisi niitä kuvan alle jotta kaikki halukkaat sen tiedon voivat sieltä poimia? Jos saan ostoksen kautta itselleni jotain tuloja lisään aina * – merkin linkin eteen ellei sitten kaikki linkit ole kaupallisia, minkä kirjoitan aina postauksen alle. Tässä postauksessa esim ainoa kaupallinen linkki on tekonahkahousuihin vievä linkki. Lähes aina yritän googlailla sellaisiakin vaatekappaleita, jotka ovat vanhempia, mutta yleensä niitä ei ole myynnissä. Joskus saatan kuitenkin löytää samanlaisen, jonka merkitsisin postaukseen tyylillä ”samantyylinen täällä”.

Joka tapauksessa, ideoita vain kehiin jos niitä on!<3 Mukavaa keskiviikkoa teille kaikille! Ainiin ja mitäs pidätte asusta? Tää on ehkä mun suosikkini pitkiin aikoihin!

*kaupallinen linkki

X