Xenia's day

Kicks

Teksti: Anna.fi
Sain viime viikolla yllätyspaketin Kicks:iltä, jonka sisältönä oli heidän oman tuotemerkkinsä uutukaisia. Minä olen heiltä käyttänyt muun muassa itseruskettavaa, jossa hinta ja laatu kohtasivat paremmin kuin hyvin, joten hyvin mielelläni lähden näitä tuotteita kokeilemaan..

Ensimmäinen ajatus näistä tuotteista liittyi purkkien ulkomuotoon. Loistavasti toteutettu muotoilu ja värit, mä tykkään!:) Tuossa on siis vartalovoide, suihkusaippua, käsivoide (huumaavan hyvä tuoksu!!) ja vartalon kuorintavoide. Kuorintaa kokeilin ennen matkaamme, onhan se ihan hyvä saada iholta jo valmiiksi kuolleet ihosolut pois ennen aurinkoon matkaamista! 😉 Kuorinnassa on siinäkin huumaava tuoksu, sellainen makea ja mansikkainen, mutta kuitenkin raikas!:)

Huulikiilloissa värit osui aika lailla yks yhteen sen kanssa, mistä mä tykkään. Kynsilakoissa sain tuollaisen kimaltavan vihreän, jonka uskon päätyvän monen monta kertaa mun kynsille tämän talven aikana. Mulla ei olekaan ennen ollut vihreää kynsilakkaa, mutta tuossa purkissa se näyttää kerta kaikkiaan houkuttelevalta. Kaikkein mieluisin oli kuitenkin to Luminator, joka tälle heleyttäjäfriikille on enemmän kuin tervetullut. Näkisitte mun heleyttäjävalikoiman, se on meinaan yksi tuote, mitä ilman en osaa meikata lainkaan!! 🙂 Ihan oikean puolimmaisena on puolestaan nestemäinen rajaus hopeanharmaassa sävyssä. Mulle tuli sellainen idea, että kokeilisin tätä normaalin rajauksen tapaan, mutta laittaisin mustaa rajausta aivan ripsien tyveen!:)

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä pari luomiväriä, joista molemmat sellaisissa väreissä, jotka toimii mun sinisien silmien kanssa. Muistaakseni liilahtava väri on sellainen, joka kirkastaa silmän valkuaista ja korostaa sinisiä silmiä. 🙂 Peitevoide on tuollainen trio, jossa on eri napit eri peittotarkoituksiin. Poskipuna on puolestaan täsmälleen sellaista sävyä josta mä tykkään. Hempeä persikkainen sävy, joka heti ekalla kokeilulla toimi loistavasti.

Hinnaltaan nää Kicksin omat tuotteet on aika edullisia, ja sävyjä on toooodella paljon. Kannattaa siis tsekata, jos Kicksin ohi kuljette, itselleni tämä linja oli meinaan aikamoinen yllätys. 🙂 Mutta se tässä blogihommassa onkin kiva puoli, tulee ihan eri tavalla kokeiltua juttuja ja löydettyä uusia lemppareita. En tiedä teistä, mutta ainakin mun mielestä kosmetiikassa pätee yhtälailla ”vaihtelu virkistää” meininki. 🙂

Onko tämä Kicksin oma tuotesarja teille tuttu? 🙂

Lue myös

X