Xenia's day

Kiertelemään

Teksti: Anna.fi

Ollaan tässä pikkuhiljaa lähdössä kaupungille palauttamaan yksiä J:n  housuja, jotka meni rikki vaikka on ihan uudet. Ihan vain näin vinkkinä niille, jotka ei tiennyt, että tuotteen saa palauttaa kuittia vastaan puolen vuoden sisällä, jos se menee rikki jostain yllättävästä paikasta, eli ei puhuta nyt siitä, että lahkeet on rikki kun ne on laahannut maata.. 🙂 Esim J:n housuihin tuli reikä, ja ei edes saumakohtaan.. 🙂 Kannattaa siis säästää kuitteja niistä vähän arvokkaammista ostoksista sen puolen vuoden ajan.. 🙂 Jep, mutta J:llä on tänään tosiaan synttärit, ja tietenkin mä vein laulujen kera aamiaisen sänkyyn..

Herkkuaamiainen sanoisin.. 😀 Tällainen on tämän päivän varustus…

 Toppi Ginasta, farkut H&M, neuletakki Mango, huivi Burberry, laukku Maria Pino ja balleriinat Zara. 🙂 Lähikuvassa näytän tänään tältä..

On muuten hassua, kun mulla oli aamulla vieläkin ähky eilisen herkuista. Mä siis kerran vaan otin kakkua silleen lautaselle asti, mutta kävin närppimässä varmaan puolet kakusta suoraan jääkaapilta koska eihän niitä tietenkään lasketa, kun kakku ei käy lautasen kautta.. 😀 Mutta nyt kaupungille, joten ihanaa päivää sinne! Mikäs on päivän suunnitelma? Onko suklaamunat jo syöty, vai onko niitä vielä jäljellä? 🙂

Lue myös

X