Xenia's day

Kietaisumallista sekaisin

Teksti: Xenia

sisältää kaupallisia affiliate – linkkejä.

Havahduin eilen aamulla siihen, että olin pistänyt tämän viikon jokaikisenä päivänä päälleni kietaisumekon. Niitä on omassa kaapissa jo useampana eri kuosina ja värinä ja voin sanoa, että sen monikäyttöisempää mekkoa saa hakea. Se toimii niin arjessa Birkenstockien tai tennarien kaverina, mutta käy myös juhlaan jos asusteet vaihtaa asteen siistimpiin. Lisäksi se on mallinsa puolesta imarteleva ja laskisin sen omassa päässäni trenssitakkia vastaavaksi klassikoksi, joka jokaisen kaapista tulisi löytyä! Jos ette ole vielä moista kokeilleet, suosittelen lämpimästi! Keräilin teille hieman inspiraatiota kietaisumekkojen valikoimasta! 🙂

kietaisumekot
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15

 

Olen tällä hetkellä erityisen ihastunut röyhelöihin, kukkakuvioon tai pallokuvioon ja midimittaan. Tuo numero 8 on tämän hetkinen suosikkini, mulla on se nimenomaan siinä pidemmässä mitassa. Tuota löytyy siis lyhyenä ja pitkänä ja sit myös kahdessa muussa kuosissa. Sama juttu on tuon numero 3:sen kanssa, joka sekin löytyy mun kaapista sinisenä. Sitä on valikoimassa useammassa eri sävyssä ja vieläpä alehintaan!  Suosittelen lämpimästi! Jos näiden lisäksi pitäisi vielä valita vain yksi suosikki, niin luulen että kallistuisin numero 15:sta puoleen. Se on naisellinen, mutta kuitenkin sävynsä puolesta helppo ja pituus siinä on mun makuuni täydellinen. Joku siinä vaan on, etten enää koe oloani yhtään mukavaksi minihameissa ja mekoissa.

Täällä hikoillaan keittiön pöydän ääressä. Jotenkin tuo ulkoilma on niin painostava ja mä ihan oikeasti haluan tällä hetkellä vaan ja ainoastaan sitä, että tulisi joku kauhea myrsky ja sadekuuro, joka raikastaisi tätä ilmaa edes vähäsen. Luojan kiitos nää näyttää pian loppuvan. Ei musta olisi tähän ympärivuotisesti. 😀 Onneksi synnyin Suomeen.

Viikonlopun suunnitelmat vielä aika auki, ainakin pihahommia, se on selvä. Pianhan meille tulee tuo kiveys tuohon etupihalle ja autotallin eteen hiekan sijaan. Vitsit siitä tuleekin kivan näköistä ja lopputulos on varmasti viimeistellympi niin.

Mukavaa alkavaa viikonloppua teille kaikille! Minkälaisia suunnitelmia teillä on? Mitäs te muuten pidätte kietaisumekoista?

ps. Viikonloput alekoodeissa muutama huomion arvoinen.

Lue myös

X