P8090450 P8090457 P8090459 P8090468

mekko: Bubbleroom (vastaava)

kengät: Poms (vastaavat )

laukku: Mulberry (vastaava & vastaava)

rannekoru: Hermes

Hankin tämän mekon kevättalvella samaan syssyyn pidemmän version kanssa, mutta ison vauvamahan kanssa helma jäi sen verran lyhyeksi, että pääsin tätä käyttämään vasta nyt. Tykkään kovasti mekon väristä ja kuosista ja tietenkin siitä, että malli on todella käytännöllinen ja vieläpä imarteleva.

Kerroinko muuten siitä kun pidin korkkareita ystäväni häissä about tunnin verran eli aikalailla sen aikaa kun seremonia ja kuvien otto kesti. Sen jälkeen vaihdoin mukaviin balleriinoihin. Jotenkin ei tuntunut yhtään hyvältä korot, ehkä kroppa hakee vielä sitä omaa tilaansa muuttuneiden painopisteiden jälkeen, mutta kävipähän selviksi, että tässä vedellään kyllä pelkästään mukavin kengin vielä hetken aikaa. Toisaalta eipä ne korot kyllä ole käytännöllisetkään kahden lapsen kanssa, vaikka kauniita ovatkin.

Onneksi kaapista löytyy muutamat ihan luottoasemaan nousseet kengät. Ensinnäkin nämä Poms-merkin kengät, jotka bongasin alesta viime kesänä ja toisekseen ne tomsit, jotka ostin Dubaista. Me ollaankin muuten oikea toms kenkiin vannoutunut perhe kun sellaiset on sekä miehelläni, mulla, tyttärellämme, isälläni ja hänen naisystävällään. Minkäs teet kun ovat mukavat ja vieläpä oikein kivan näköiset. Sellaiset voisin ehdottomasti hankkia toisessakin värissä ensi vuodeksi!

Toinen varmaan kyllästymiseen asti täällä blogissa nähty asia on tuo laukku. Rehellisyyden nimissä aina on mukana myös vaihtolaukku, joten saan tarvittaessa sinne isompia tavaroita ja voin sit kanniskella pienempää laukkua, jossa mulla on puhelin ja lompakko jne. Tämä laukku oli itseasiassa joskus muinoin jo myynnissä, mutta onneksi en siitä päästänyt irti. Se on nimittäin palvellut paremmin kuin hyvin ja tykkään siitä aina vaan.

Tämän löysin 2013 keväänä Bicester Villagesta, johon meillä on itseasiassa tarkoitus piipahtaa nyt syyskuisellakin englannin reissulla. Mulla olisi toiveena itseasiassa joku iso shopper-mallinen nahkalaukku mikä menisi olalle ja johon saisi tarvittaessa myös vauvan tarvikkeita. Sellaista multa ei löydy lainkaan. Ajattelin että olisin voinut tehdä täsmäiskun Furlalle, koska heillä on mun mielestä hyvä hinta-laatusuhde ja tuollainen peruslaukku saattaisi löytyä todella edullisesti outletkylästä, siellä nimittäin alet hyvin usein ainakin sen 50%.

Lisäksi haluan käydä kurkkimassa vauvan ja tytön vaatteita tarven varalle. Pakko myöntää, että olen nauttinut näistä poikavaatteista nyt ihan täysillä ja muutenkin siitä, että mulla on valtaa vielä pojan pukeutumisessa. Nautin näistä valkoisista jutuista nyt kun vauva ei vielä liiku, sillä sen jälkeen valkoinen väri on ihan pannassa (niin ja soseiden aloituksen jälkeen myös). Nykyisin mulla ei muuten ole sanavaltaa juuri lainkaan sen suhteen mitä tyttö laittaa päälleen. Toki sen verran että ei mennä ilman pipoa pakkasella tai kesävaatteissa kylmillä ilmoilla, mutta siihen se jää ja annan tytön valita itse minkä t-paidan yhdistää housuihinsa. Joskus menee tosi  kivasti yhteen ja joskus on päiviä kun häntä miellyttää kaikki eri kuosit keskenään, mutta väliäkö tuolla, tärkeintä että saa osallistua pieniin, ns vähempimerkityksellisiin päätöksiin, siinä missä me päätetään ne suuremmat asiat.<3

Meillä on muuten tänään ihka ensimmäinen hääpäivä! <3 Tämä vuosi on tuonut mukanaan aivan ihania asioita, suurimpana uuden perheenjäsenen, ja onpa vielä kiva juhlia tätä päivää kun on perhettä täällä myös Englannista!<3

Mitäs muuten pidätte asusta?Alla vielä alekoodeja, joista osa voimassa enää 14.8 asti! Mitä ihaninta sunnuntaita teille kaikille! 🙂

Linkit kaupallisia linkkejä.

X