Xenia's day

Kietaisumekossa

Teksti: Xenia

P2140105P2140090P2140104

*kietaisumekko täältä

Olen suuri kietaisumekkojen fani, joten törmätessäni tähän maxipituiseen versioon, en voinut vastustaa kiusausta. Mikä parasta, tämä menee kasvavankin vatsan kanssa mukavan ja joustavan materiaalinsa ansiosta ja on aivan täydellinen tulevaa lomaamme ajatellen!  Aivan ihanat värit ja kuvio, jotenkin todella raikas ja ihanan kesäinen!

Täällä ollaan muuten nyt sit pienen rakennuksen omistajia. Tai oikeastaan kyseessä on tällä hetkellä vanhassa kaupungissa sijaitseva varastorakennus, joka muutetaan kahdeksi asunnoksi. Aika mahtava fiilis, sijaintinsa puolesta tämä kohde ei voisi olla paremmalla paikalla ja lopputuloksesta on tulossa todella uniikki. En malta odottaa että saadaan arkkitehdiltä ensimmäiset piirustukset, jotka lähtee sit museovirastolle nähtäväksi. Hauska projekti tulossa! <3

Muuten täällä voidaan oikein hyvin, aurinko paistaa ja ilmassa on todella kevään tuntua. Uni ei ole oikein syystä tai toisesta viime öinä maistunut, selkää on vähän kolottanut ja muutenkin ollut sellainen olo että vatsa oikein venyy ja paukkuu. Kaipa siellä on joku kasvupyrähdys meneillään, sitä se kai tässä toisella puoliskolla pitkälti on.

Loma lähenee hurjaa vauhtia, enää reilu 2 viikkoa ja me ollaan jo lähdössä. Tyttäremme on puhunut holidaystä taukoamatta ja on erityisen innoissaan kun saa hyvän kaverin mukaan. Odotan niin kovasti sitä, että voi istua ja rentoutua ja ihailla lasten keskinäistä leikkiä. Kaikkein eniten odotan kuitenkin sitä ihanaa lomafiilistä ja erityisesti sitä, että ei tartte kokata itse tai tehdä muita arjen askareita kuten pestä pyykkiä, siivota jne. Siinä mielessä loma jossain muualla kuin kotona lataa ainakin omalla kohdalla akkuja paljon enemmän.

Saapi muuten nähdä milloin tämän jälkeen on mitään lomamatkoja tiedossa. Vähän on leikitelty ajatuksella, että painuttaisiin ensi jouluksi jonnekin isommalla porukalla kun vauva olisi vajaa puolivuotias. Katsotaan niitä kuitenkin sit sen mukaan mikä on jaksaminen (eli vauvan unirytmi ja temperamentti), vaikka pakko sanoakin että ainakin tytön kanssa oli kaikkein helpoin matkustaa kun hän oli vielä ihan vauva. Silloin lennot meni lähinnä nukkuen siinä missä nyt saa oikeasti kehitellä paljon tekemistä joka hetkelle ettei tylsyys iske. Toisaalta mitä vanhemmaksi lapsi tulee, sen kärsivällisempi hän on jos vertaa nyt vaikkapa 1-2 vuotiaaseen, joka on löytänyt kävelyn ihmeellisen maailman!

Lomafiiliksissä jo hieman kuten näkyy ja kuuluu, ja vielä enemmän varmaan tuossa joskus reilun viikon päästä. Täytyykin miettiä otanko konetta messiin ollenkaan vai teenkö postauksia etukäteen. Ehkä se olisikin hyvä idea, joten toiveita kehiin!

*kaupallinen linkki

 

Lue myös

X