Xenia's day

Kietaisupuserossa jouluaattona

Teksti:
Xenia

Sisältää kaupallisia linkkejä

PC140496PC140497PC140501PC140508PC140521PC140531PC140532

Ihanaa jouluaattoa kaikille! Mä itseasiassa makoilen vielä sängyssä kun kaikki muut nukkuvat ja ajattelin tulls kirjoittelemaan kuulumisia ja tietenkin toivottamaan hyvää joulua! Täällähän joulus vietetään eniten vasta huomenna, mutta tämä aattokin on varattu kiireetöntö yhdessäoloa ja joulufiilistä varten. Päivällä vedetään punaisessa neuleessa ja leggingseissä ja illaksi aion vaihtaa päälle tuon punaisen kietaisupuseron, joka kuvissa näkyy. Rakastan sitä! Se on niin imarteleva, mukava päällä ja vielä kauniin värinenkin!!Punainen paita löytyy täältä ja musta täältä.

Meillä näyttää nyt hyvältä, sillä tyttö ei ole kuumeillut enää eilen ja poika näyttää olevan oma itsensä (koputtaa puuta), eli selvittiin kohtuu pienellä. Jouluisesta säästä täällä ei saa valitettavasti nauttia, mutta eilen käytiin st. Albansissa lounastamassa, kiertelemässä ja tekemässä viimeisiä jouluhankintoja, eikä edes tuo kaatosade saanut joulumieltä lannistumaan.

Olin etukäteen vähän skeptinen sen suhteen, miten lapset nukkuvat samassa huoneessa, mutta se on osoittautunut ihan täydelliseksi komboksi! Tykkäävät toistensa seurasta ainakin silloin kun pitäisi laittaa silmät kiinni ja ylimääräisiltä heräämisiltä ollaan vältytty tosi hyvin!

toisaalta tämä on kyllä ollut oikein loma, sillä hyvistä yöunista huolimatta on torkuttu sohvalla, syöty ihan älyttömästi suklaata ja katsottu paljon leffoja. Aivan parasta jos multa kysytään!

nyt odottelen että lapset heräävät ja sit aamiaisen tekoon. Lomalla siihen voi mennä vähän enemmän aikaa kun kiire ei ole mihinkään. Olen myös innoissani siitä, että tilasin kahvinkeittimen tähän anopin luokse. Ollaan aina siitä miehen kanssa puhuttu kun tykätään molemmat suodatinkahvista. Filterien löytäminen oli kylläkin kiven takana kun täällä nuo kahvinkeittimet eivät ole yleisiä, mutta onneksi löytyi lopulta ja ollaan saatu nauttia tutulla tavalla tehdystä kahvista.

Tänään ei ole muita suunnitelmis kuin käydä illalla tuossa lähipubissa lasillisella ja tehdä sen lisäksi mitä milloinkin huvittaa.

Ihanaa jouluaattoa ja joulua teistä jokaiselle! Nauttikaa kiireettömästä yhdessäolosta ja ilmeisesti myös siitä upeasta valkoisesta joulusta, joka Suomea hellii!<3

 

 

X