xenia's day

Kiharat hiukset yön aikana

Teksti: Xenia

Kävin viime viikosta täydentämässä meidän pesuaine ja siivoustarvike varastoa paikallisessa Tokmannissa ja ihan hetken huumassa ostin itselleni myös pehmeät, öihin sopivat papiljootit. Näitähän on nyt ilmeisesti muun muassa glitterillä, mutta yritin niitä viimeksi ostaa Tukholmasta ja myyjä vaan katosi jonnekin takatiloihin eikä koskaan palannut takaisin. Niin paljon en niitä halunnut että olisin jaksanut jäädä väkisin niitä ostamaan..

P9070208

Joka tapauksessa, nyt ajattelin kuitenkin kokeilla näitä edullisen hinnan vuoksi ja onneksi näin tein, lopputulos oli nimittäin paljon parempi kuin olisin kuvitellutkaan! Hintaa yhdellä paketilla oli vain 2,90€ ja omaan tukkaani käytin 6 (mulla on koko L), nopean googlettelun perusteella muun muassa Sokos näitä myy. Luulen että käyn hakemassa vielä yhden paketin, vaikka kyllä näilläkin selviää.

IMG_6180

Ladoin papiljotit päälaelta niskaan (eli keskelle päätä), lähes kuiviin hiuksiin johon olin suihkuttanut Nooran kampaamosta hankkimaani KMS:n muotoilusuihketta. Minä nukun kyljelläni eivätkä rullat häirinneet yöllä ollenkaan ja aamulla tukka oli kauniilla kiharoilla. Kiharat pysyivät aika hyvin koko päivän, toki loivenivat tuosta kuvan tilanteesta kauniin taipuisiksi, juuri sellaisiksi mistä mä pidän.

All in all: Aikaa säästyy ja kaipa tämä on hellävaraisempi kuin kuuma muotoilurauta. Toki jälkimmäisellä saa kiharasta sileämmän ja tukasta muutenkin tottelevaisemman, mutta tämä vaihtoehto pysyy ehdottomasti ainakin omassa käytössäni, olen nimittäin todella laiska tekemään arkiaamuisin tukalleni yhtään mitään.

Oletteko te kokeilleet tällaisia yön yli pidettäviä rullia? Mikä merkki teillä on käytössä?

 

X