Xenia's day

Kiitosta ja maailman parasta t-paitaa

Teksti: Xenia

Linkit kaupallisia linkkejä.

Halusin ihan alkuun kiittää teitä viimeiseen postaukseen kommentin jättäneitä. Miten upea joukko teitä onkin siellä takana, välillä saa todella hyvän muistutuksen siitä.

Jokainen ystäväni tietää sen, että jos mulla on ongelmi tai murheita, en oikein edes osaa pitää niitä sisälläni. Joskus vitsailinkin miehelleni, että minun kanssani ei koskaan tarvitse arvailla sitä, mitä mieltä minä jostain olen. Päinvastoin jos joku häiritsee voisin ehkä hengitellä viisi minuttia ennen yhteydenottoa. 😀

P1230266

Joka tapauksessa. Näiden oireiden kanssa on eletty nyt vuositolkulla ja jotenkin tässä on vaan nyt tullut ihan täysi stoppi niiden sietämisen suhteen. Olen kokeillut kaikkea. En syö valkoista sokeria juurikaan, en ole nauttinut viikonloppuisin lasillista viiniä, en ole syönyt juustoa, juon vain yhden kupin kahvia päivässä, enkä vedä mitään muuta kofeiinipitoista, syön foolihappoa, ties sitä ja tätä, mutta mikään ei tunnu auttavan oireisiin. Toissailtana pms oireissani olin niin kiukun partaalla, että lähdin hakemaan itselleni turkipippureita ja ihan tosissani mietin niitä syödessä, että nytköhän mä pilaan kaikki mahdollisuuteni. 😀

P1230285

En tiedä. Just luin instasta Emma Cannonin tililtä, että tämä meidän aikakausi on tekemisen kautta. Kun jotain oikein kovasti toivoo sitä tekee mitä hyvänsä, sen sijaan, että olisi vain. On vaan jotenkin äärimmäisen vaikea antaa olla kun nämä oireet ihan tosissaan häiritsee elämää eivätkä tietenkään ole millään tavoin terveellisiäkään mun keholleni, ne on siis saatava kuntoon. Jos kaikki olisi muuten kunnossa voisi vain rentoutua ja katsoa mitä tuleman pitää, mutta kun valitettavasti se ei ole meidän kohdalla mahdollista.

P1230271

Maanantaina mulla on verikokeet, joissa saadaan selville jo jonkun verran ja mennään nyt sen mukaan eteenpäin lääkärille. Lisäksi luulen, että tuolle oikealla olevalle kystalle/endometrioomalle on tehtävä jotain. Eilen oli nimittäin todella inhottavat kivut sillä puolen ja alavatsa oli ihan toispuoleisesti turvonnut. Oon vaan jotenkin tähän asti aina luottanut siihen, että pitää kokeilla niitä juttuja mitä lääkäri määrää, vaikka tietyllä tavalla tiedän, etteivät ne toimi mun kohdalla. Pitäisi vaan osata vaatia enemmän kun kuitenkin oman kroppansa paras asiantuntija.

P1230262

No, palaillaan siis tämän suhteen kun olen enemmän perillä ja sit siihen aiheeseen. Nimittäin täydellisiin t-paitoihin, jotka bongasin Lindexiltä. Mä käytin ennen aina v-aukkoisia paitoja, mutta nykyisin olen tykästynyt paljon enemmän ihan tähän tavalliseen pyöreään kaula-aukkoon. Saattaa johtua siitä, miten tuo rintamusosasto on kutistunut raskauksien myötä. 😀

P1230290

Joka tapauksessa. Nämä olivat todella mukavia päällä ja aivan mielettömän ihanan sävyisiä tähän todella värikkääseen makuuni. Kokeilin keltaistakin, joka olisi näyttänyt niin makealta esim kulutettujen vaaleiden farkkujen kanssa, mutta olen niin tylsä, että jätin sen värin sinne kauppaan ja pysyin tutuissa ja turvallisissa neutraaleissa, joista nappasin kaikista myös kuvan. Ja koska etenkin pyöreällä kaula-aukolla on mietittävä niitä alusvaatteita, ostin myös nudet t-paitarintsikat, vanhat kun olivat noin kaksi kokoa liian isot, eivätkä siis toisin sanoen aja asiaansa. Tämä malli olikin mulle entuudestaan tuttu (täällä voi lukea lisää), joten en edes kokeillut näitä vaan ostin vain oman kokoni suoraan ja ovat kyllä todella hyvinistuvat!

Nyt koulutöitä ennen viikonlopun viettoa ja maanantaina sit verikokeen lisäksi työtaapaamista ja kampaaja-aikaa. Oon niin ready napsaisemaan latvat veks!

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

 

Lue myös

X