Xenia's day

Kilpailu sekä teillä, että minulla

Teksti: Anna.fi
Kylläpäs te olette tehneet mut iloiseksi. Heräilin päikkäreiltä ja kävin katsomassa Bloggaaja New Yorkiin kisan tilannetta ja aika jännältä näyttää.. ;D J:kin on ihan innoissaan tästä. Se on jopa jakanut tän Facebookissa, vaikka ei ikinä kirjoita mitään sinne. <3
Jos haluatte lukea mun raportointia fashion weekilta Nykistä ensi helmikuussa niin äänestämään pääset tästä (yritin linkittää ton kuvan yhden lukijan neuvolla, mutta ei, en osaa näitä tietokonehommia. :D)..
Ja sitten toinen juttu, nimittäin kiitosta teille kuluneesta vuodesta! Mulle pamahti tänään pari lahjakorttia Nellylle (arvo a 50 €) ja päätin, että joululahjana teille, jaan ne täällä kilpailun muodossa. Itsehän käyttäisin lahjakortin tähän..
mutta mihin te käyttäisitte ja miksi? Tätä arvontaa varten kannattaa tehdä se googletilikin! 😉 Arvonta päättyy 24.12 klo 10 aamulla, joten kerron voittajat heti silloin aattona, jotta saadaan teille joululahja perille! 😉 Muistakaa myös sähköpostiosoite!
Nyt siis kertomaan, että mihin te tuon käyttäisitte ja linkkiäkin saa laittaa tulemaan. Tässä kilpailussa siis kaksi voittajaa, joten todennäköisyys on aina suurempi. ;D
Ihanaa illanjatkoa! <3

Lue myös

X