Xenia's day

Kilpailua kaulakorusta

Teksti: Anna.fi
Sain nimesi.fi sivustolta lahjaksi mielettömän kauniin korun, jossa riipuksena toimii oma nimeni. Sain valita otanko kultaisen vai hopean ja päädyin ensimmäiseen sillä kultaista tulee käytettyä hieman enemmän.. Täytyy myöntää, että olen tästä super iloinen, sillä muistan aina haaveksineeni omasta nimikirjaimesta riipuksena, mutta harvoinpa näkee missään X-kirjainta. No, eipähän tarvitse enää sitäkään murehtia sillä nyt minulla on tällainen..

Eikö olekin kaunis? Tykkään mielettömän paljon. 🙂

Onhan tässä joku jujukin. Nimittäin, sain mahdollisuuden pistää pienen kilpailun pystyyn ja palkintonahan on mitäkäs muutakaan kuin nimesi.fi sivuston valmistama nimikoru. Teidän täytyy valita jompikumpi näistä hopeisista koruista, eli joko tämä eli nimikoru kaunolla (hopeisena)

tai sitten tämä eli ”sinkkuelämää” Carrie nimikoru (hopeisena myöskin; erona tuo viimeisen kirjaimen jälkeinen koukero).

Lisäksi voittaja saa tietenkin valita sen, haluaako korun pienellä vai isolla fontilla ja sen minkä pituisen ketjun haluaa.

Nyt vain kerrotte, miksi te kaipailisitte kaulakorua omalla nimellä varustettuna ja sitten minä valitsen voittajan. 🙂 Vastausaikaa on torstai-iltaan klo 21.00 asti. Laittakaahan muuten sitten tuo sähköpostiosoitteenne mukaan niin saan yhteyttä voittajaan. 🙂

Lue myös

X