xenia's day

Kindle!!!!

Teksti: Anna.fi
Käytiin eilen kirjakaupassa samalla kun oltiin ostamassa S:n äidille lahjaa. Mä halusin katsastaa Khaleid Hosseinin uuden kirjan, ”and the mountains echoed” (suomeksi ”Ja vuoret kaikuivat”) hintaa. Suomessa se oli kovakantisena lähemmäs 30 €, joten en raaskinut sitä ostaa. Toisaalta en myöskään jaksa odottaa kirjaston jonossa, joten ajattelin, että ehkä se olisi edullisempi täällä Englannissa.

No, olihan se vähän, mutta ei tarpeeksi jotta olisin muuttanut mieleni. Onneksi on kuitenkin uusia tapoja lukea, joista Kindle on ehdottomasti mun tarpeisiin sopivin. Mä kun ostan kirjoja joka kuukausi, mutta mulla ei varsinaisesti ole ylimääräistä säilytystilaa kotona. Mikä siis parempaa kuin saada kasakaupalla kirjoja pieneen laitteeseen? Ja laskettiin tuossa, että näillä hinnoilla laite maksaa itsensä takaisin parissa kuukaudessa: tuo etsimäni kirja kun oli kindle-storessa vain 7 puntaa!!!! 🙂 Jeeee!

Tykkäsin todella paljon tämän kirjailijan edellisistä kirjoista: tuhat loistavaa aurinkoa ja leijapoika, joten odotukset tämänkin kirjan suhteen ovat korkealla. Ainakin ensimmäisen kappaleen perusteella vaikuttaa hyvältä! 🙂

Oletteko te jo löytäneet Kindlen ihmeellisen maailman vai luotatteko edelleen paperisiin versioihin?

Lue myös

X