Xenia's day

Kipeänä

Teksti: Xenia

 

Niinhän siinä sit pääsi käymään, että meikäläinenkin sairastui oikein ison kaavan mukaisesti. Olen haaveillut monesti siitä, että olisin oikeasti kipeä, enkä jaksaisi muuta tehdä kuin olla, mutta sehän onkin ihan hanurista jos ihan suoraan puhutaan. Olotila on sekava, välillä paleltaa niin hemmetisti ja öisin hikoilee kuin pieni possu. Viime yönä hain pyyhkeen mun alle ja sen jälkeen sain nukuttua. Mikään ei ole inhottavampaa kuin märät ja kylmät lakanat.

Niin siis. Mulla on viimeksi ollut kunnolla kuumetta aikapäivät sitten. Mä olen sitä sorttia, että kuume ei vaan nouse, vaikka välillä se ehkä oliskin parempi. Silloin raskausaikana mulla oli kerran 37,1 joka mun normilämpöön 36,8 verrattuna tuntui jo hurjalta kehossa. 😀 Niin voitte arvaa että meikä oli aika sekaisin kun toissapäivänä mittari näytti jo lähemmäs 39.

Kurkku on edelleen kuin raastettu, mutta ehkä aavistuksen parempi kuin eilen. Vaikea sanoa, kun en missään tapauksessa halua kokeilla nielaisemista. Eilen saatiin isäni tänne pizzojen kera ja vedin sitä ennen sekä paracetamolia, että ibubrofeinia (ensi viikolla on vatsa kipeä!!!), koska halusin syödä pizzaa. Ruokahalu siis alkaa taas pikkuhiljaa palaamaan. Nyt tosin istun tässä sohvalla ihan rättinä ja pitäisi tehdä lounasta, mutten jaksa. Sitä ennen on kyl taas vedettävä joku kuuma juoma ja lääkettä, se antaa pontta aina seuraaville tunneille. Etenkin tuolloin 16-20 välillä on pakko olla mahd. skarppina kun lapset ovat kotona. Kiitän nyt vaan kaikkia voimia siitä, ettei lapset sairastuneet samaan aikaan. Miten syvältä voisikin olla yrittää noissa pahimmissa olotiloissa skarpata lapsia varten. Ollaan tältä puolin vielä muuten selvittykin, mutta eiköhän sieltä joskus joku vatsapöpö vielä kaada meidät kaikki kerralla kumoon.:D

Nyt siis jo selkeästi parempaan päin kun ei kuumekaan ole enää tänään (koputtaa puuta) noussut. Nyt siis sitä lounasta ja enegiat paremmille tolille. Huomenna olen kuin uusi ihminen!

ps. Kuvalla ei ole tähän hetkeen mitään muuta kiinnekohtaa kuin tuo makuuasento.:D

Lue myös

X