xenia's day

Kirjahyllykkö yläkertaan

Teksti: Xenia

Desktop122

Kuten tuossa oli puheena, meille syntyi ajatus yläkerran yhden seinämän kirjahyllystä tuossa yksi päivä sohvalla istuessa. Ensinnäkin me ei lähes koskaan istuta katsomassa siellä telkkaria ja toisekseen se toisi mun mielestä kaivattua persoonaa tuohon huoneeseen. Kirjahyllyyn kun voisi ”upottaa” kirjojen lisäksi myös valokuvia, koriste-esineitä ja niin edelleen.

Kurkkasin Pinterestin maailmaa eilen illalla ja sieltähän niitä ideoita vasta tulikin. Erityisesti tykästyin siihen että seinä maalattaisiin tummalla sävyllä ja sen päälle rakennettaisiin esimerkiksi valkoisesta puusta kehikko, joka toimisi hyllynä. Mies innostui niin paljon, että oltiin jo lähes matkalla K-rautaan, tytön päiväunet meni kuitenkin edelle, joten katsotaan uudestaan huomenna/maanantaina.

maalit

Seinän sävyssä ihastuttiin molemmat tuohon ylävasempaan, siniseen taittavaan harmaaseen. Toisaalta mietin että olisiko sellainen hyvin neutraali, tumma harmaa kuitenkin helpompi valinta, esimerkiksi tuo ylärivin oikea sävy? Toinen mielessä oleva kysymys koskee maalattavan kohdan pinta-alaa. Maalataanko koko seinä vai pelkästään se hyllykön takaosa. Ihan koko seinälle ei nimittäin sitä saada koska siinä on pari ovea ja ikkuna sen verran lähellä ettei sitä tietenkään haluta peittää. Yksi ajatus oli muuten myös se, että ei maalattaisi hyllykköä täysin valkoiseksi vaan käytettäisiin jotain läpikuultavan valkoisen sävyn tuovaa vahaa. Täytyypi pistää mietintämyssyyn!

Mitäs mieltä te tästä suunnitelmasta olette? Ja minkälaista sävyä te laittaisitte? Jotain uskaliaampaa (kuten tuo Pinterest kollaasin yläoikea, jossa denimin sinistä) vai klassista ja neutraalia harmaata? Se tiedetään että sävy saisi mielellään olla tumma, tuo kivaa kontrastia muuten vaaleahkoon tilaan!

Mukavaa lauantaita teille kaikille! Ja kiitoksia vielä tuhannesti kaikista palautteista, arvostan niistä todella kaikkia ja otan niistä opikseni. Toivottavasti nämä munkin päässä pyörineet asiat tästä pikkuhiljaa alkaa selkiytymään, niin aukeaa mullakin nuo sanaiset arkut paremmin. En ole edes tajunnut miten paljon se on vaikuttanut mun ulosantiin.

X