Xenia's day

Klara Vappen

Teksti: Anna.fi

Näin isäni toivottaa aina minulle hyvää vappua, eli suomennettuna selvää vappua.. 😀 Tämä aamu lähti käyntiin hyvän aamiaisen kera, ja jotain muutakin tuli jo syötyä..

Vinkki: Noita Lindor karkkeja oli paljon enemmän vielä puoli tuntia tuota kuvaa ottamista ennen.. 😀 Nyt ollaan vielä lähdössä kaupungille, kun mulle tuli pakonomainen tarve saada joku kirkkaampi huulikiilto/puna näin Vapun  kunniaksi. Sovittelin tuossa niitä tännekin laittamiani asukokonaisuuksia, ja arvatkaa vaan helpottiko se mun valintaani ollenkaan. Olen siis edelleen kolmen vaiheilla. J:stäkään ei ollut apua, kun sen mielestä kaikki näytti hyvältä, ja kun tulin ensin sen pinkin rennomman topin kanssa ja sen jälkeen sen siistimmän pinkin puseron kanssa J:n eteen, niin J luuli, et ne oli yks ja sama.. Miehet! 😀 No, mutta näissä vaatteissa lähdetäänpi nyt liikkeelle, ja varmistetaan silleen muuten myös se, että täällä vielä on ruokaa kun kaverit tulee meille. Meidän molempien vatsa on meinaan tänään jo asennoitunut Vappua kohden, kun heräsin jo kahdeksalta hirveään nälkään. Nyt tekee kauheasti mieli vain napostella, joten parempi häippästä täältä vähäksi aikaa.. 😀

Farkut ja tennarit H&M, paita Zara, laukku Vuitton ja huivi Burberry. Onko muuten ensimmäiset munkit jo syöty?:D Ihanaa vappua sinne kaikille!

Lue myös

X