Xenia's day

Klassikkojen klassikko: Farkut ja valkoinen t-paita

Teksti: Xenia

Linkit kaupallisia linkkejä.

Voi vitsit mikä ilma tänäänkin on. Itseasiassa eilen tuli tässä asussa jo kuuma, vaikka alla oli vain t-paita. Ihan uskomatonta, että viime viikosta tuli suurin piirtein vielä lunta ja nyt päästään auringossa lähes parinkymmenen asteen lukemiin. Odotan niin suuresti sitä, että avataan grillikausi ja savustuspönttökin on kaivettu nyt esiin. Mies teki savulohta ja jestas, että se oli hyvää perunoiden ja salaatin kaverina!

Kävin muuten eilen ostamassa jo toisen ison huonekasvin ja koin melkoisia Celeste Barber hetkiä siellä parkkipaikalla. Te, jotka ette seuraa vielä ko komediennea instassa, käykää kurkkaamassa. Mä nauran katketakseni hänen videoilleen. Itseironia on ihan uskomatonta ja siis ne ilmeet, aivan huikeita. Jos on huono päivä, niin hänen tiliään selaamalla paranee fiilis aivan varmasti. 😀

Joka tapauksessa. Tämä mun case liittyi siis siihen, että yritin änkeä tuollaista 150cm korkeaa huonekasvia autoon. Ensin kokeilin etupenkin, sit takaluukun ja lopulta sain sen mun kuskinpenkin taakse niin, että lehdet oli suurin piirtein suussa kotiin ajaessa. Nyt löysi kasvi kuitenkin paikoilleen ja täytyy sanoa, että on kuulkaas joku pieni viherpeukalo minussa heräämässä ja aion kyllä pitää nämä hengissä. Tekee todella viihtyisäksi kodin mun mielestäni! 🙂

P4160388

Eilen oli puhetta jo mammafarkuista ja joku luuli minun jo olevan farkkujen nimityksen perusteella raskaana. No, asia ei ole ihan niin, vaikka kovasti sitä toivoisinkin. Kävin itseasiassa lääkärissäkin sen kystan tiimoilta ja se on kasvanut ja sain nyt lähetteen eteenpäin. Se aiheuttaa jonkun verran kipuja ja lääkäri oli myös sitä mieltä, että tuo munasarjan toimiinta häiriintyy eikä munarakkulat pääse kypsymään samalla tavoin kuin normaalissa munasarjassa. Toisin sanoen tässä pitäisi luottaa vain toisen munasarjan toimintaan mikä tietenkin riittää, mutta mahiksia raskautumiseen on vain joka toinen kuukausi. En kyllä vieläkään ota tästä stressiä, vaikka toki tämä vähän ärsyttää. Kuten aina olen sanonut, minulle on jo suotu kaksi ihanaa lasta joista olen ikionnellinen ja vaikka se ei poistakaan palavaa toivoa kolmannesta, kyllähän se on aivan eri asia toivoa vaikkapa ensimmäistä.

Nähtäväksi siis jää miten tämä hoidetaan, mutta nyt siis odotellaan ja katsotaan mitä siellä sairaalassa sit sanovat. Te, joilla on muuten kystia poistettu niin onko siitä kuinka pitkä toipumisaika?

P4160465

Mutta siis niistä farkuista. Mammafarkuiksi näitä on kai kutsuttu, mutta täytyy sanoa, että tämä Arketilta hankkimani malli on ehkä eniten mieleeni pitkiin aikoihin. Lahkeet ovat aavistuksen lyhyet ja suoraan sanottuna en olisi varmaan tällaisia vetänyt päälle ennen, mutta never say never, nyt nämä ovat nimittäin suosikkini!

P4160491

Tällaiset lähes elastaanittomat farkut ostaessa kannattaa kuitenkin huomioida se, että todennäköisesti kooksi tulee valita isompi kuin normaalisti. Mä käytän stretch-farkuissa 26 tai 27 kokoa ja näistä otin 28 ja ovat just eikä melkein! Riippuu varmasti myös kropan mallista, jos on erityisen kapoiset reidet menisi varmaan normikokokin.

P4160427

takki: H&M

farkut: Arket (nämä)

kengät: Nike

t-paita: Arket (tämä)

laukku: Fendi

Farkkujen kaveriksi aivan mielettömän mukava klassikko eli valkoinen t-paita. Tykkään tästä mallista sen väljyyden ja pidempien hihojen vuoksi. Materiaali on ihana paksua ja pehmoista, suosittelen lämpimästi kurkkaamaan jos on hyvä perus t-paita hakusessa! 🙂

Takistakin on tullut jonkun verran kyselyjä, mutta se on jo aika vanha. Löysin sen ihan vahingossa Hennesin alerekistä poikaa odottaessani. Siinä on aika hyvä villaprosentti ja on kyllä pysynyt kovasta käytöstä huolimatta todella hyvässä kunnossa.

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille. Mitäs pidätte tästä asusta? 🙂

Kuvat: Janni Ehari

Lue myös

X