vaatetus

Klassinen musta trenssi ja viikonlopun kuulumiset

15.5.2017 Teksti: Xenia

P5110216P5110231P5110222P5110229

trenssi: Burberry (vastaava)

paita: Mamalicious (tämä)

housut: H&M Mama

kengät: Adidas (nämä)

laukku: Chanel (vastaava)

Voi miten ihana äitienpäivä eilen olikin. Saatiin nauttia auringonpaisteesta ja grillikin pääsi ensimmäistä kertaa tänä keväänä kuumenemaan. Miten esimerkiksi kana maistuukin niin paljon paremmalta grillattuna kuin pannulta?

Kävimme eilen aamusta pienellä metsälenkillä, joka oli täydellinen hidas aloitus päivään, mulla kun alkuviikonloppu sujui jotenkin todella raskaissa, väsyneissä ja supistelevissa tunnelmissa. Pääsin metsässä taas vastailemaan tuhanteen ja yhteen ”mikä eläin täällä asuu?” -kysymykseen ja haistelemaan raikasta ilmaa siinä samalla kun katselin tytön kepeää askelta hymy huulilla. Eilen illalla tehtiin vielä isoa palapeliä yhdessä ja tyttö siinä lauleskeli ja hyräili itsekseen. Paras lahja minulle oli siis ehdottomasti se kun näin kuinka onnellinen ja iloinen tyttö oli, vaikka kyllä lahjaksi saatu kaunis kortti ja raskausajan hierontalahjakorttikin lämmittivät sydäntä todella paljon!<3 Miten tyttö tiesikin että mamma on ihan jumissa? 😀

Täällä on muuten edistytty tosi hienosti talon maalauksen kanssa ja enää ehkä 1/4 jäljellä. Onhan se pitkä prosessi, mutta lopputulos todella palkitsee, mikään ei nimittäin näytä kauniimmalta kuin vastamaalattu talo ja ikkunanpuitteet. Minusta ei enää tikkaille ole, joten olen pitäytynyt seuranpitäjän ja tytön viihdyttäjän roolissa, mutta eilenkin oli kyllä aivan mahtava sää vaan leikkiä siinä pihalla samalla kun mies suti maalia talon pintaan.

Eilen juteltiin myös pitkään miehen äidin kanssa ja pohdittiin meidän syyskuun puolivälin Englannin reissua. Meillä on siellä perheenjäsenen häät, joten vauvan ensimmäinen matka ajoittuu jo sinne 2-3 kk ikään riippuen siitä milloin hän päättää syntyä. Mielenkiintoista nähdä minkälaiset passikuvat saadaan tällä kertaa aikaiseksi, mutta samalla on kyllä uusittava myös tytön passi, sillä häntä ei tosiaan enää tunnista samaksi siitä miltä näytti 2 kk iässä. 😀

Tänään mulla olisi neuvola, mutta muuten ei ole viikolle sen kummempaa ohjelmaa muodostunut. Joku päivä pitäisi käydä Helsingissä hakemassa muutama kirja vielä gradua varten ja palauttaa siinä samalla muita kirjoja.

Mitä ihaninta alkavaa viikkoa teille kaikille! Mitenkä teihin muuten iskee tällainen ihan ”perusasu”? 🙂

linkit kaupallisia linkkejä.

Kommentit (14)

That dress is beautiful and I would definitely get it if they had maxi version!!!! Stunning! <3

Vitsit, sun hiukset on niin upeat! Kasvanut jotenkin ihan silmissä? ja en voi kun sanoa kerta toisensa jälkeen myös sen kuinka raskaus pukeekaan sinua. Täällä vähän jännät paikat kun odotellaan esikoista saapuvaksi maailmaan.. laskettu oli ja meni 7.5, mutta pikkuherra taitaa viihtyä yksiössään. Millä viikoilla teidän tyttönne syntyi? Ja ihanaa alkavaa viikkoa perheellenne❤

Kiitos Henrika!<3 Ai apua miten jänniä hetkiä teillä, eli viimeistään viikon sisällä pitäisi teilläkin olla vauva maailmassa!<3 Tyttö syntyi jämptisti laskettuna aikana keskellä päivää, saapi nähdä miten käy tällä kertaa, vähän neuvolan täti uumoili että saattaisi tulla ajoissa kun niin alhaalla jo hengailee. Naureskelin vain ja sanoin että soitan sit hänelle kiukkuisena päivä lasketun ajan jälkeen kun vauvaa ei sit kuitenkaan näy eikä kuulu! 😀 Tsemppiä sinne viimeisiin hetkiin, täällä jännätään sun kanssa!<3

Apua noi sun hiukset on ihanat!? Pakko kysyy että millä kihartimella teet noi sun kiharat? Vai käytätkö mitään kiharrinta edes niiden tekoon??

Kiitos Essi! <3 Mä käytän ihan suoristusrautaa, sillä lailla ne pysyy kaikkein pisimpään! 🙂

Perusasut on parhaita. Olen huomannut, että nykyään omakin pukeutuminen on muuttunut simppelimpään suuntaan. Vaatekaappi sisältää pääasiassa yksivärisiä vaatteita, joita on sitten helppo yhdistellä keskenään. Less is more pätee mielestäni monesti pukeutumiseen, vaikka ennen yhdistelin enemmän värejä ja kuoseja. Noi housut muuten on tosi kivan väriset! Kivaa vaihtelua perus sinisille tai mustille farkuille.

Itselläni on tarkoituksena kesällä viimeistellä gradu ja päivät kuluvat tällä hetkellä pääosin kotona tai kirjastolla koneen ääressä. Mistä sinä ammennat motivaation kirjoittamiseen yksin kotona ? Tuntuu että löydän itseni turhan usein somesta tai nettikaupoista kun pitäisi keskittyä kirjoittamiseen. 🙂 Gradun kirjoittaminen yksin (tai ylipäänsä etäopiskelu) vaatii itsekuria ja motivaatiota eri tavalla kuin vaikka luennolla istuminen. Toivottavasti saan nyt kuitenkin graduni hyvään kuntoon syksyksi. Milloin sinulla on tarkoitus palauttaa gradu? Mukavaa viikkoa!

Less is more pätee niin moneen asiaan. Usein simppelein on kaikkein kauneinta omaan silmääni vaikka toki makuja on yhtä paljon kuin on ihmisiä! 🙂 No siis kyllähän se välillä vaikeaa on, etenkin kun päivät pitää jakaa suht tasan töiden ja kouluhommien välillä ja jotenkin kummasti löytyy inpistä töihin ja toisin päin just silloin kun olisi toisen aika. Mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa! ;D Paljon tsemppiä sinnekin viime rutistukseen, kovasti toivoisin että saisin sen palautettua nyt ennen vauvaa! 🙂

Heip! Aina ihailen noita sun kiharoita! Olisko mahdollista saada pitkästä aikaa video, miten teet noi kiharat? 🙂 olen yrittänyt raudalla, nutta onnistun vain yhdessä neljästä kiehkurasta 😀 Tsemppiä loppuraskauteen!

Mietin vain, että ei kai sitä passia tarvitse uusia. Meillä esikoinen sai passin kahdeksan kuukauden ikäisenä ja silloin kun sai vielä kymmenen vuoden passin niin hän kulki tuolla passilla melkein sinne kymppivuotiaaksi. Lasta kuvasta ei kyllä tunnistanut 😉

Yksinkertaisen tyylikäs asu taas kerran! 🙂 Me ollaan parin viikon päästä lähdössä myös ulkomaille meidän vauvan kanssa, joka on sitten vähän reilu 3 kk vanha. Passikuvassa käynti oli vähän haastavaa, mut saatiin sentään poliisillekin kelpaava kuva otettua. Ja tosiaan vaikka passi onkin 5 vuotta voimassa, niin passivirkailija kehotti harkitsemaan, että hankkiakko sit aikaisemmin jo uusi passi lapselle. Riippuen siitä miten tunnistettava kuva on ja mihin on mahdollisesti matkustamassa. Tämä siis vain muillekin tiedoksi, että joskus voi ollakin fiksua hankkia uusi passi lapselle jo aikaisemmin… 🙂

Meilläkin tytär matkusti vauvapassilla tuonne 8 vuoden ikään asti 🙂 Kun kysyin silloin muinoin asiaa poliisilaitokselta niin sanoivat, että niin kauan voi matkustaa, kun passintarkastusvirkailija antaa kehotuksen passin uusimisesta. Sitten eräällä matkalla näin kävi ja virkailija sanoi, että laittaa uusimispyynnön tytön tietoihin. Sitten mentiin kipikipi uuteen kuvaan ja passinhakuun. Olihan se ihan hauskaa, kun kahdeksan vuotias veteli kaljupää/hampaaton hymy -kuvallaan. Pisti vaan miettimään kuvan merkitystä?

Funny that this outfit would come up on your blog because I’m contemplating whether I should get a black trench coat for summer, I have a basic stone/beige one but I’m really liking the black ones, I’m just not sure if it’s too dark for summer?
BTW I was out shopping and saw this navy and white striped maxi pregnancy dress on sale and my initial thought was ”Oh Xenia would absolutely love this one” 🙂 Have a beautiful evening!

I think black and beige are classics and work around the year! 🙂 I do wear my beige one more during the summer, but this one is definitely my go to jacket during spring and autumn! 🙂 That dress sounds beautiful, where did you see it?:)

That’s true about black being more for the transition to winter and spring! Also beige just doesn’t go with everything, whereas black ist absolutely versatile. Thanks for the input! 🙂 Couldn’t find the Maxi version of it anymore today, it seems to have sold out 🙁 But here’s a similar but shorter version 🙂 I’m from Switzerland so the Zalando Link might not work in Finland, just google ”MAMALICIOUS MLVITORIA”

https://www.zalando.ch/mamalicious-mlvitoria-freizeitkleid-skyway-m6429f0bb-k11.html

That dress is beautiful and I would definitely get it if they had maxi version!!!! Stunning! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *