P5110216 P5110231 P5110222 P5110229

trenssi: Burberry (vastaava)

paita: Mamalicious (tämä)

housut: H&M Mama

kengät: Adidas (nämä)

laukku: Chanel (vastaava)

Voi miten ihana äitienpäivä eilen olikin. Saatiin nauttia auringonpaisteesta ja grillikin pääsi ensimmäistä kertaa tänä keväänä kuumenemaan. Miten esimerkiksi kana maistuukin niin paljon paremmalta grillattuna kuin pannulta?

Kävimme eilen aamusta pienellä metsälenkillä, joka oli täydellinen hidas aloitus päivään, mulla kun alkuviikonloppu sujui jotenkin todella raskaissa, väsyneissä ja supistelevissa tunnelmissa. Pääsin metsässä taas vastailemaan tuhanteen ja yhteen ”mikä eläin täällä asuu?” -kysymykseen ja haistelemaan raikasta ilmaa siinä samalla kun katselin tytön kepeää askelta hymy huulilla. Eilen illalla tehtiin vielä isoa palapeliä yhdessä ja tyttö siinä lauleskeli ja hyräili itsekseen. Paras lahja minulle oli siis ehdottomasti se kun näin kuinka onnellinen ja iloinen tyttö oli, vaikka kyllä lahjaksi saatu kaunis kortti ja raskausajan hierontalahjakorttikin lämmittivät sydäntä todella paljon!<3 Miten tyttö tiesikin että mamma on ihan jumissa? 😀

Täällä on muuten edistytty tosi hienosti talon maalauksen kanssa ja enää ehkä 1/4 jäljellä. Onhan se pitkä prosessi, mutta lopputulos todella palkitsee, mikään ei nimittäin näytä kauniimmalta kuin vastamaalattu talo ja ikkunanpuitteet. Minusta ei enää tikkaille ole, joten olen pitäytynyt seuranpitäjän ja tytön viihdyttäjän roolissa, mutta eilenkin oli kyllä aivan mahtava sää vaan leikkiä siinä pihalla samalla kun mies suti maalia talon pintaan.

Eilen juteltiin myös pitkään miehen äidin kanssa ja pohdittiin meidän syyskuun puolivälin Englannin reissua. Meillä on siellä perheenjäsenen häät, joten vauvan ensimmäinen matka ajoittuu jo sinne 2-3 kk ikään riippuen siitä milloin hän päättää syntyä. Mielenkiintoista nähdä minkälaiset passikuvat saadaan tällä kertaa aikaiseksi, mutta samalla on kyllä uusittava myös tytön passi, sillä häntä ei tosiaan enää tunnista samaksi siitä miltä näytti 2 kk iässä. 😀

Tänään mulla olisi neuvola, mutta muuten ei ole viikolle sen kummempaa ohjelmaa muodostunut. Joku päivä pitäisi käydä Helsingissä hakemassa muutama kirja vielä gradua varten ja palauttaa siinä samalla muita kirjoja.

Mitä ihaninta alkavaa viikkoa teille kaikille! Mitenkä teihin muuten iskee tällainen ihan ”perusasu”? 🙂

linkit kaupallisia linkkejä.

X