Xenia's day

Klassinen musta

Teksti: Xenia

P4030180P4030193P4030195P4030183

treggingsit: H&M Mama

kengät: Jimmy Choo

laukku: Mulberry

pitkä paita: Bubbleroom (*tämä)

toppi: Cubus (tämä)

huivi: LV

Tervehdys kaikille! Täällä ollaan taas tytön kanssa kotona, ilmeisesti tämä nuha/flunssa mikä meille iski on oikein sinnikästä sorttia. Käytiin nimittäin aamulla neuvolassa ja olo oli kummallakin sen jälkeen niin puolikuntoinen, että päätin tulla kotiin lepäämään tytön kanssa. Lasken vaan päiviä siihen kun flunssan alusta on 2 viikkoa, eikös se siinä ajassa yleensä helpota? Alkaa nimittäin ottaa pattiin tämä tukkoinen olo ja kipeähkö kurkku, joka ainakin itsellä saa aikaan kauhean janon tunteen.

Onnekseni äitin miesystävä haki Maxia tänään pitkälle lenkille, joten siitä ei tarvinnut tänä aamuna huolehtia ollenkaan. Tänään olen lähinnä nuokkunut heikkoa oloani, mutta onneksi sain edes eilen tehtyä hirveän määrän juttuja, muun muassa viimeiset verojutut ja veroilmoihin liittyvät asiat ja paljon työjuttuja. Ehkä tämä himmailu palauttaa normitehoihin nopeammin, se olisi tosiaan enemmän kuin tervetullutta.

Illasta saadaan myös mun isää kylään, hän on ollut hiihtoreissulla viikon ja sekä tytöllä, että vaarilla oli jo kova ikävä toinen toisiaan. Mun isä on tytön kanssa aivan mahtava, sellainen joka lukee satuja tyttö polvella ja joka vie tytön kuulemma pelaamaan golfia ensi vuonna. Hän on nimittäin pääsemässä eläkkeelle nyt keväällä, sattuipa sopivasti ennen meidän vauvan syntymää. 😀 Vitsi vitsinä!

Tämän viikon loput aikataulutetut jutut onkin vasta viikonloppuna ja silloinkin kyse on mukavasta jutusta, nimittäin tytön synttärikutsuista joista puhutaan jo kovasti. Tyttö sai itse hieman esittää toiveita kakun suhteen, jotka todella yllättäen tiivistyivät siihen, että väri on pinkki ja siinä päällä on joku kiva eläin koristamassa ikänumeron ja nimen lisäksi. En malta odottaa, että näen tuon tekeleen, siitä tulee varmasti kaunis!<3

Asusta sen verran, että vaikka nyt kevättä tässä eletäänkin, ei kokomusta mun kohdalla poistu koskaan asusuosikeista. Kokomusta on mun mielestä todella imarteleva vaihtoehto varsinkin korkokenkien kanssa!

Nyt toivottelen teille mukavaa torstain jatkoa! 🙂

*kaupallinen linkki

Lue myös

X