Xenia's day

Klassiset nilkkurit Footway nettikaupasta

Teksti: Anna.fi
Sain yhteistyömme tiimoilta lahjakortin käytettäväksi Footway nettikauppaan. Selailin valikoimaa hyvän tovin, kunnes ihastuin näihin klassisiin mokkanahkaisiin nilkkureihin. Merkki on nimeltään Minimarket, ja kyseiset kengät löydät täältä.

Oma kokemukseni Footwayn nettikaupan toimitusnopeudesta oli hyvä. Tilasin kengät perjantai aamuna ja hain paketin maanantaina iltapäivällä. Plussaa antaisin lisäksi nettisivujen logiikasta. Mielestäni on hyvä idea laittaa alkukriteeriksi kengän koko, jonka jälkeen tarjonnassa on vain ne kengät, joista löytyy omat koot. Toki tämä ominaisuus löytyy monesta muustakin kaupasta, mutta itse unohdan usein käyttää sitä, ja sitten innostun jostain tuotteesta, josta ei omaa kokoa ole. Se on ärsyttävää! 😀

No, jokatapauksessa. Kuvailin teille näitä uutukaisia nilkkureita eilen, näistä kuvista huomaa todella hyvin sen, kuinka paljon mustat klassiset nilkkurit pidentävät sääriä etenkin mustiin housuihin yhdistettynä.

…mulla on Euroopan lyhin selkä.. 😀 Oon vasta nyt sen tajunnut..

Mutta, itse kenkiin.. Mitäs te tykkäätte? Mä olen super tyytyväinen, nyt multa löytyy simppelit mustat nilkkurit, jotka on nilkan kohdalta kireät, joten niitä voi käyttää nätisti myös mustien sukkahousujen kanssa. Haha, ainoa juttu mikä tuli mieleen, oli kengän merkki, tai oikeastaan sen merkin nimi: Minimarket. Mä en voi sille mitään, mutta mun mielestä se ei ole ehkä osuvin nimitys jos kyse on laadukkaista kengistä? 😀 Nojoo, tärkeintä on tietenkin itse kenkä, joten erittäin tyytyväisin mielin olen.

Kertokaas mielipiteitä? Löytyykö teiltä klassiset mustat nilkkurit? 

Lue myös

X