kauneus

Koemeikki

11.7.2016 Teksti: Xenia

Häämeikkini tekijä ei asu tällä hetkellä lainkaan Suomessa, mutta käy hyvin usein täällä. Saimme sovittua aikatauluja yhteen niin että pääsin nyt koemeikkiin hänen ollessaan täällä ja ensi kerralla nähdäänkin sit hääpäivänä. Heti ensikosketuksella mulle tuli hyvä fiilis ja sen sijaan että näyttäisin kauhean kasan kuvia selitin hänelle sen kuinka haluan korostaa silmiäni ja jättää huulet aika neutraaleiksi, mutta kuitenkin niin että ne eivät ole liian vaaleat (ei sovi mulle yhtään). Sanoin pitäväni sinisiä silmiä korostavista ruskean sävyistä ja tunnin jälkeen itseäni peiliin katsoessa olin aivan myyty. Silmäni näyttivät niin kirkkailta ja sinisiltä ja juuri sopivan tummilta. Lisäksi meikki on juuri sopivan erilainen, että tunnen itseni spesiaaliksi, mulle ainakin oli tärkeää etten näytä tismalleen samalta kuin aina arkena.

Desktop54

Kuvat on otettu eri valoissa, toinen lämpimässä auringon valossa ja toinen kylmässä valossa. Huomaa taas kuinka paljon sekin muuten vaikuttaa. Hih, toivotaan että meidän ensikohtaaminen hääpäivänä on auringon valossa, pidetään peukut pystyssä!

Huulipunaksi valikoitui tähän meikkiin itseasiassa mun kaikkein käytetyin punani Smashboxilta. En ole vielä ihan varma onko se hippasen liian vaalea vai juuri sopiva ja todella luonnollinen, periaatteessa se on juuri mun omien huulten sävyinen joten sikälikin ihan loogista että on helppokäyttöinen.

Nyt taas askeleen lähempänä suurta päivää. Pöytäjärjestys saatiin aikaiseksi ja nyt on jäljellä enää viimeisten paperituotteiden suunnittelua ja painatusta (paikkakortit, pöytäjärjestys, ohjelma ja pöytänumerot) ja sit ollaan aikalailla valmiita. Lauantaina on enää neljä viikkoa suureen päivään ja ylihuomenna tasan kuukausi. Nyt alkaa jännittää!<3