xenia's day

Kokeilussa Rawmix

Teksti: Xenia

PB090193PB090197

Mä olen smoothie-ihminen henkeen ja vereen. Teen smoothieta lähes päivittäin ja lämpiminä vuodenaikoina usein monta kertaa päivässä. Mulla on ollut ties mitä blendereitä, mutta sitä ”oikeaa” en ole vuosien varrella löytänyt. Aina on joku ollut pielessä, viimeisimmässä smoothieen jäi klimppejä ja auta armias jos yritit tehdä vaikkapa hummusta; siinä sai kaivaa aika nopeasti sauvasekoittimen esiin.

Siispä olin aika innoissani kun sain mahdollisuuden kokeilla järeää Rawmix-blenderiä, joka sopii niin koti- kuin ammattikäyttöönkin. Tehoja tässä on aivan valtavasti, moottori pyörii jopa 30.000 kierrosta minuutissa ja sen myötä tällä tekeekin vaivattomasti niin smoothiet, sosekeitot, hummukset, pestot yms muut tahnat.

Koneen nopeus on jotain ihan uskomatonta. Muutamassa sekunnissa smoothie on valmis ja täysin sileää. Arvaatte varmaan että olen tätä hyödyntänyt vaikka missä ja seuraavaksi haluaisin päästä raakakakkujen maailmaan!

Etenkin näin pimeillä keleillä smoothieta nauttimalla saa paljon vitamiineja ja sinne saakin ”piilotettua” vaikka mitä. Mulla menee esim avokadojen syönti ihan kausittain, mutta smoothieen lisäilen sitä lähes poikkeuksetta hyviä rasvoja tuomaan. Ei maistu läpi ja sopii hyvin banaanin ja pinaatin kanssa pohjaksi, jota voi sit maustaa mustikoilla, mansikoilla, mangolla tai millä ikinä haluaakin.

Jos Rawmix kiinnostaa teitä, saatte 5%:n alennuksen heidän verkkokaupastaan käyttämällä koodia xeniasday kassalla. Omasta puolestani voin lämpimästi suositella, onhan tällä toki hintaa enemmän, mutta etenkin kovassa käytössä maksaa itsensä takaisin nopeasti. 🙂

Oletteko te löytäneet jo oman unelmablenderinne? Onko jollain teistä tämä sama laite? Saa muuten laittaa vinkkejä myös erilaisiin raakaherkkuihin, etenkin suklaiset kiinnostaa. 😛

Rawmix blenderi kokeilussa blogin kautta.

 

X