Xenia's day

Kontrastia & pehmeyttä kodintekstiileillä

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Olen ollut aikeissa päivittää meidän kylppärin tekstiilejä jo jonkin aikaa, tai oikeastaan halunnut hankkia muutaman pyyhkeen lisää isossa koossa. Meillä on nimittäin yhteensä 4 isoa pyyhettä ja olen niihin niin koukussa, etten enää osaa käyttää noita ennen käyttämiäni perus 140 x 70 kokoisia pyyhkeitä. Joka tapauksessa. Keräsin teille inspiraatiota Ellokselta ja jälleen kerran sain jakaa teille 30%:n alennukseen oikeuttavan koodin 395446, joka toimii tilauksenne kalleimpaan, normaalihintaiseen tuotteeseen, mukaan lukien monet merkkituotteet. Koodi ei toimi huonekaluihin.

Tässä kuitenkin omia suosikkejani, joista moni lähtee jo syksyn sävyjä kohti. Onko ihan kauheeta, että pieni osa minusta innostui jo kun näin tuon tummansinisen ja ruosteenpunaisen yhdistelmän tuossa kollaasin ylärivillä ja melkein haistoin syysilman tuoksun. Kuten olen aina sanonut, jokainen vuodenaika on omaan makuuni erityinen!<3 Nautitaan nyt kuitenkin kesästä vielä hetki! 😉

ellosylärivi: vasen / oikea, 2.rivi: vasen / oikea, 3.rivi: vasen / oikea, 4.rivi: vasen / oikea

Noita ylärivin pussilakanoita olen hehkuttanut ennenkin, nyt niistä vain löytyy uusia värejä, jotka ovat ainakin omaan mieleeni todella paljon. Toinen asia, mitä olen pitkään miettinyt on niin sanottujen kakkosverhojen hankinta meidän  yläkertaan. Meillä on siellä ollut jo 3 vuotta Elloksen valkoiset pellavaverhot ja mietin, että nämä tummanharmaat toisivat sinne aika kivaa kontrastia aivan kuten työhuoneessammekin. Se on kyllä uskomatonta miten paljon pelkästään verhoja vaihtamalla voi saada aikaiseksi!

nettisivulle

Muistutuksena vielä koodilla 395446 saatte 30%:n alen kalleimmasta, normaalihintaisesta tuotteesta mukaan lukien merkkituotteet. Koodi ei toimi huonekaluihin. Koko tekstiilivalikoimaa pääsette kurkkimaan täältä. Nyt siellä on muun muassa ihania uutuuksia syyssävyissä eli khakinvihreänä, tiilenpunaisena ja yönmustana!

Ihanaa torstaita kaikille!

Lue myös

X