elämä

Korkokengissä

20.6.2016 Teksti: Xenia

Vaikka korkokengät niin paljon ryhtiä tuovatkin, olen loppupeleissä kuitenkin niin mukavuudenhaluinen, että jalkaan päätyy lähes poikkeuksetta jotain käytännöllistä ja mukavaa. Siltikin olen joka ikinen kerta korkkarit jalassa sitä mieltä, että niitä pitäisi käyttää useamminkin. Tilaisuuksi ei vain ole ihan samoissa määrin mitä joskus ennen tytön syntymää! Tällä kertaa oltiin lähdössä synttärijuhliin ja päälle päätyi seuraava asu.

P1010641P1010620
P1010635P1010636P1010622

paita: Filippa K (vastaava)

housut: Zara (vastaavat)

takki: H&M (vastaava)

kengät: Rupert Sanderson (vastaavat)

laukku: Uterque (vastaava)

Täällä on kärsitty käheästä äänestä nyt muutama päivä. Outoa kyllä, olo on kurkkukivusta huolimatta muuten täysin normaali eikä yhtään kipeä. Mikäköhän lie juttu meneillään. On vaan vaikuttanut yöuniin nyt pari päivää ja sen kyllä huomaa – tänäänkin oli ihan tokkura olo kun kello herätti vaikka normaalisti herään minuutin pari ennen kelloa..

Tein just muuten quinoa-kaurapuuroa mantelimaitoon ja höystin suurella määrällä marjoja. Aivan älyttömän täyttävää kun quinoassa on aika paljon enemmän energiaa kuin vaikkapa kaurahiutaleissa. Mut siis tosi hyvää, voin suositella! 😛

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille! Mä keitän nyt jonkun herkkukahvin ja keskityn sit taas graduun. Tuntuu et pää on ihan täynnä kaikkia oikeustapauksia ja teoriaa, mutta ehkä ihan hyväkin niin..

Kuviin liittyen. Käytättekö te korkkareita ihan arjessa vai lähinnä juhlatilanteissa?

osa linkeistä mainoslinkkejä.