Xenia's day

Koruhetki

Teksti: Anna.fi
Esittelyssä tällä kertaa on uusi yhteistyökumppanini; laadukkaita design koruja myyvä koruhetki.fi. Koruhetkestä löytää kolme täysin uutta korusarjaa; suomalaista designia edustavan Hetki sarjan, ja kansainvälistä designia edustavat Aadel- ja Koruhetki sarjat.

Kaikki Koruhetken korut ovat arvokasta ja kestävää 925-hopeaa, joka tunnetaan yleisemmin nimellä sterling hopea. Numeroluvulla viitataan siis hopeapitoisuuteen, joka on näissä koruissa todella korkea.

Koruhetken sivuilla luvataan ilmainen toimitus kolmessa työpäivässä, poikkeuksena heidän lahjakorttinsa, jotka voi saada suoraan lahjansaajan sähköpostiin todella nopeasti.

Mikäli olette siis mattimyöhäisiä ensi sunnuntain äitienpäivälahjan kanssa, ehditte vielä tilata mammallenne esimerkiksi lahjakortin, jolla äiti voi valita mieleisensä korun/korut. 🙂 Lahjakorteista löytää tietoa täältä.

Sain itselleni lahjakortin koruhetkeen, ja valinta oli mulle aika selvä; nämä lähti tilaukseen..

Helmi-Kokoelma puhuttelee minua ajattomuudellaan ja klassisuudellaan. Hopeaosat on kiillotettu, ja viimeistely on tehty makeanveden helmellä. Mukavaa vaihtelua niille nopeasti värinsä menettäville rihkamakoruille. 🙂 Helmikokoelma kuuluu koruhetken omaan mallistoon, kuten myös seuraava kaunotar..

Kyynel-kokoelma on myös sterling hopeaa, ja siinä on käytetty viimeistelyssä Swarovskin kristalleja. Tämän kokoelman suunnittelusta on vastannut yhdessä sekä koruhetki, että Sirirat Wong-Arayasuk. Todella kaunis niin yksinään kuin erikseenkin.

Nämä korut saa tietenkin ostettua myös yksittäin, joko kaulakoruna, tai korvakoruina, mutta kokoelman ostaessasi hinta on hieman edullisempi.  Mielestäni erittäin hyvä lahjaidea esimerkiksi valmistuvalle sen äidin lisäksi. 🙂

Äidistä puheen ollen, tilasin vielä nämä korvakorut omalle mammalleni muistuttamaan siitä kuinka tärkeä hän minulle on:

Tiedän, että mamma on helmifani, joten valinta oli sikäli todella selvä. Nää on mun mielestä yksinkertaisesti upeat! 🙂

Kannattaa siis tsekata sillä silmällä, ties jos teillekin olisi tässä lähipäivinä jotain kivaa luvassa. 😉 Käykää siis ihmeessä tsekkaamassa Koruhetken tuotteita ja sivuja täältä, onhan se kiva antaa lahjaksi jotain, joka hyödyttää suomalaista!:)

Mitäs tykkäätte mun valinnoistani? 🙂

sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X